Ndoshta ne pleqeri , 6 muaj andej 6 ketej![]()
PO
JO
ASNJEHERE
DISAHERE
Ndoshta ne pleqeri , 6 muaj andej 6 ketej![]()
Kur isha une para 2 javesh, me ēane koken te gjithe duke me thene qe te kthehesha. Weeee, me thane edhe persona qe s'do e besoja kurre![]()
Se ēa kishte ndodhur keto muajt e fundit une nuk e di, por qe te gjithe qe kam takuar me thonin te kthehesha.... e s'ma do mendja qe po me qanin hallin qe italia po kalon nje periudhe te keqe.
Do bej nje leter me vrime, te shoh ēa me thote "fati" LOL
La vita non si spiega, si VIVE!
Pershendetje
Kjo eshte nje pyetje qe askush nuk mund te japi nje pergjigje te prere.E dime qe kemi mall dhe deshire per tu kthyer,por kur kthehesh nga ana tjeter te mendosh shkaqet pse u largove dhe duke ditur qe atje eshte po njelloj dhe ndoshta dhe me keq ,smund te thuash qe do kthehem.Per momentin na mbetet te shpresojme dhe te urojme qe udheheqesit shqipetare ti kthejne syte nga populli sepse ne te kunderten shqiperia dhe shqipetaret jane duke marre fund.
---------------------------------------------------------------
Duaje atedhen si shqiponja folene !
PO 77 55.80%
JO 29 21.01%
ASNJEHERE 10 7.25%
DISAHERE 22 15.94%
Sa absurde 55,80% kan votuar po. Jam shume i bindur dhe i sigurt qe deri me sot nga keta 55.80 % vetem 2 % kan vizituar shqiperine dhe shiten patriota nga Kurbeti sikur te mos i njifsha do me futeshin ne gjynaf tu blija toke tu jepja dhe euro sa fitojn atje vetem qe te ktheheshin.
Me te saktit kan qen 21 %-shi.
Pse mer aman genjeni qe po kurr nuk do te ktheheni ne vendlindjen ndoshta kur te vdisni.
po -me zemer
jo- me trup
kush thote po e ka nga malli ose jane studenta jashte ,n q se krijon familje (qofte dhe 100% shqipetare)eshte shume e veshtire te kthehesh
ndersa kur je beqare eshte shume me thjesht
kush eshte ai prind qe do femija i tij ta blej diplomen
kudo qe kame udhetuar neper evrope vetem ne shqiperi nuk shikon nje person qe te lexoje (gazeten ,reviste liber a ku di une)ne autobus ,fugon etj etj por te gjithe kokat si gjela shikojne cfare ben tjetri
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OPARI : 01-09-2012 mė 17:43
Babai im me tha mos na shpenzo kot puno hape nje lavazh ( autolarje ) nxjerre dinarin se diplomes ja bejm qaren. Ashtu bera me dilke dita mire diku 50 euro maximumi qe beshin 1500 euro sepse shqiptari punon 30 dite nuk ka as i dite pushim.
Pse mos te punoj te fitoj euron edhe ne fund doli ashtu siq tha baba 500 euro mora te mesmen. 5 mij euro fakultetin ne AAB-Rinvest Adi Krasta eshte ligjerues.
Me vjen keq nga disa kolege te mij nxanesa te shembullor qe diplomuan ne univesitetin e prishtines mbeten te pa pune. Disa iken jasht nga inxhinier i elektros ndertimtaris eshte moler apo punetor i krahut.
E pse ti kthej ai pastaj femijet apo edhe vet ne vendlindje mos ka kujtime te mira.
E pse e beri babai kete sepse eshte Shqiptar qdo shqiptar do ta bente. :![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OPARI : 01-09-2012 mė 19:10
Une e besoj ate qe thote ai me lart
une per vete kam nje baba tjeter i diplomuar ne tirane per vete i kishte dhe i ka te gjitha mundesite te ma merrte 1 2 apo 2 shkolla por me ka thene
nese do kthehu bej si njeri universitetin ske nevoje te punosh te mbaj une deri sa te mbarosh
por gomar me diplome nuk dua
vetem debate kam me tim ate cdo here
JO SEKS PARA MARTESE
Kam 22 vjet ne itali kaldais,kater here ne vitin e fundit kam shkuar ne shqiperi.
Jam nga ato qe votova po per vete faktin se kohet e fundit qe po shijoj gjerat e bukra te jetes dhe aty shof qe njerzit se mundohen te prishin pune ta prishin .
20 vjec dicka po 42 nuk e con posht.
Ne fund te fundit bejm ate qe kan bere shume emigrant ne mbare vendet e botes edhe italiant vet...Un jam nga xhomlliku, lind e rit ne tiran ku ja kam - po do kthehem ne origjinen e te mive shkoder
Krijoni Kontakt