Une i thoshja anglezes te vinte shami nga kto nejlonet rreth vetes, jo me shqiptares. Nuk e shoh te arsyeshme. Deri me sot nuk kemi vuajtur pa to. Si tangat si benevreket per ne meshkujt shqiptare jane si carcaf i kuq per demin.
Une i thoshja anglezes te vinte shami nga kto nejlonet rreth vetes, jo me shqiptares. Nuk e shoh te arsyeshme. Deri me sot nuk kemi vuajtur pa to. Si tangat si benevreket per ne meshkujt shqiptare jane si carcaf i kuq per demin.
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
NE AMERIKE EDHE MBASE DO I VISHJA POR NE SHQIPERI KURRE.
NE SHQIPERI TE VESHESH NJE MINIFUND TE SHIKOJNE NJERZIT SIKUR JE LAKURIQ PO TE VESHESH TANGA CBEHET????
TE THEM TE DREJTEN NUK MA MBAN.
Dont wantcha for the weekend - dont wantcha for a night
Im only interested if I can have you for life - yeah
Uh, I know I sound serious - and baby I am
Youre a fine piece of real estate, and Im gonna get me some land
Oh, yeah
So, dont try to run - honey, love can be fun
Theres no need to be alone - when you find that someone
Postuar mė parė nga Lolita Bonita
NE AMERIKE EDHE MBASE DO I VISHJA POR NE SHQIPERI KURRE.
NE SHQIPERI TE VESHESH NJE MINIFUND TE SHIKOJNE NJERZIT SIKUR JE LAKURIQ PO TE VESHESH TANGA CBEHET????
TE THEM TE DREJTEN NUK MA MBAN.
shi shi Lolita avash mi ti aavsh sta mbanka ne shqiperi pse me ca jan atje njerzit skan pa naj her tanga e mini ahh po ato te katunit dhe ndoshta lool,
vjet ne ver isha un ne durres ishin bere atje o zot o zot biles andej nga mesi i detit me varka jo qe vishnin tanga por i heqnin fare lool
do behesh xheloze ti o rrush kur te shohesh naj kosovare me **** te shtremuta duke vesh tanga do thush me vet ohhh u bo ***** e asja me vesh tanga para byhthes time loooool
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
Ke shum te drejt. Mu me vjen pak si zor te dal ne shqiperi se prap skemi arit ne si popull aq larg. Po deshe dil dhe pos u krujte vet ste ngacmon njeri ne shqipriPostuar mė parė nga degnis
shi shi Lolita avash mi ti aavsh sta mbanka ne shqiperi pse me ca jan atje njerzit skan pa naj her tanga e mini ahh po ato te katunit dhe ndoshta lool,
vjet ne ver isha un ne durres ishin bere atje o zot o zot biles andej nga mesi i detit me varka jo qe vishnin tanga por i heqnin fare lool
do behesh xheloze ti o rrush kur te shohesh naj kosovare me **** te shtremuta duke vesh tanga do thush me vet ohhh u bo ***** e asja me vesh tanga para byhthes time loooool
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Une per vete si djale kisha qef te dashuren/vajze ta shikoja me tanga ne plazh por kur vjen muhabeti te motra ose familje....ska asnje shans!
p.s. maz kisha deshire te shikoja njehere ty me tanga!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
jo pooo te dalim pa gje ic :P
aman me aman cne tanga ne shqiperi
vijne cunat po te pane e marrin vesh te gjithe ooooo ajo cupka ka tanga po hajde e shofim :P
u know how albanians are
Tashi edhe del mojjjj se sikush per vete![]()
--------------------------
Per cfar tangash e kishe fjalen, te brendshme apo bikini thong?Postuar mė parė nga Tony Montana
Une per vete si djale kisha qef te dashuren/vajze ta shikoja me tanga ne plazh por kur vjen muhabeti te motra ose familje....ska asnje shans!
p.s. maz kisha deshire te shikoja njehere ty me tanga!
Ah un ktu se kam shum prob dal si me teket po ka 1 problem, Londra ska det lal apo jo
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Kemi pishina ne ketej...dont worry....
Po per ty dhe detim e gjejme apo jo?Po te duash e sjellin dhe ne londer !!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Me tanga pa tanga, ne e dime se cfare fshihet nen breke.....
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Postuar mė parė nga R2T
Me tanga pa tanga, ne e dime se cfare fshihet nen breke.....![]()
...Tintarella Di Luna !!!
Krijoni Kontakt