Nuk i kam veshur ndonje here ne plazh...se me dalin mullacet e tulet e mdhoja cik i kena mashalla lol
Nuk i kam veshur ndonje here ne plazh...se me dalin mullacet e tulet e mdhoja cik i kena mashalla lol
Skam luajtur akoma nga mendja te dal me tanga..A dilni me tanga ne plazh?
Lol (irony)! Hajde pyetje hajde! Rrobe per te mbuluar trupin eshte thong? Sic duket njerezit paskan humbur dhe respektin ndaj vetes!!Postuar mė parė nga malli
Do te dilnit ju vajza me string ne plazh?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BRADYKININ : 19-01-2004 mė 15:51
If I Only Could....
Postuar mė parė nga magjistari
Un thash qe nuk do ua keshilloja ti vishinit ne plazh. Jo vetem ne Shqiperi, por edhe ne Europe apo Amerike, duke ditur qe egziston rreziku qe ka shum shqipetare ne qarkullim.
Te rafte bomba magjo se kjo qe e bukur
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Postuar mė parė nga Viki
Ne plazh pa njerez po, dhe me te dashurin... Kurre ne sy te familjes, nuk kemi arritur deri aty...
fakt:
Ne Vlore vijne tiranaset me string se si njeh njeri,vlonjatave nuk ja u mban.
Hajde mondje hajde. Dil me string ne Vlor me te ik truri. Vlora esht vendi qe sdo ma mbante kur te dilja me string apo sesht dhe afer italis. Skafistat rin ne gjujtje. hahhaha
Postuar mė parė nga malli
Do te dilnit ju vajza me string ne plazh? si psh ne Shqiperi
doja vetem nje mendim , po te doni ju ēuna jepni po ashtu dhe mendimin tuaj.
Te them te verteten mua me pelqen shume sting por ne Shqiperi do me vinte turp nga prinderit ose vllai po ashtu dhe njerzit ju e dini si hapin syte atje![]()
hajde tregoni te verteten![]()
------------------------------------
I lutem diellit keto lule mos ti thaje .
I lutem perendise ne te dy mos te na ndaje.
kur ne shqiperi apo ndonje vend arabic. Kur perpara babit apo vellaut. Se kam problem nga mami. Po me kto kostume banje qe kan dal vjet ske nevoj per bikini thong se ne nje kategori futeshin dhe ato.Ne vende te qeta,pa shum njerez, pa kalamaj rrotull. Deri par dy vitesh kam dal ghithmon toppless po tani nuk ndjehem comfortable.Po prap shije shije esht kjo dynja. O goca tregoni bukurin qe ju ka dhen zoti para se te plakeni se po u plaket dhe ti nxirni sdo doj tu shof kush!
ee dilni edhe pa bra ateher jeni fiks![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Postuar mė parė nga DaNgErOuS
ee dilni edhe pa bra ateher jeni fiks![]()
Pse jo mor djal,esht bukuri te dalesh toppless, artttttttttt , mos bej sikur nuk te pelqejn ato gocat e bukra kshu,pa gje lart, hipokrit hahahahaha
Ue ma more nga goja mazPostuar mė parė nga maz
Pse jo mor djal,esht bukuri te dalesh toppless, artttttttttt , mos bej sikur nuk te pelqejn ato gocat e bukra kshu,pa gje lart, hipokrit hahahahaha
Bye bye motra!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
o maza ca po them une
te dalesh me thongs dhe pa topless ka lezet
PS. Anyway nuk ja rekomandoj askujna qe ti vishni ne plazhet e shqiperis por ne plazhet e botes dilni edhe NUDE![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Krijoni Kontakt