Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054

A e keni të lehtë të gjeni punë?

Aty ku jeni vendosur:

A keni hasur veshtiresi per te gjete pune?( jo per cdo lloj pune flas)
    A keni gjetur punen qe keni keni kerkuar?(qofte edhe ilegalisht)
    A keni ushtruar profesionin tuaj?(enderr e cdonjerit ,kjo)

E di qe eshte bere veshtire edhe ne Shqiperi per te gjetur pune,por une mendoj se veshtiresite tona jane te llojit tjeter.
    Si mendoni ju?

sinqerisht
    hope31
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

*Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Ketu ku jam ne qoftese ke bere shkolle dhe di Frengjishten dhe Anglishten nuk diskutohet qe sdo jete aq e veshtire , por nuk i ke keto pppffffffffffffff shume e veshtire .
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Flm Malli per mendimin.
    Gjithmone kur ploteson keto kerkesa flas,madje dhe te kesh njohuri mbi kompjuterin.

sinqerisht
    hope31
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nese nuk e perbuz punen nuk has veshtiresi per te gjetur pune por e keqja e ketyre viteve ishte se shqiptaret bene shume pune qe ndryshe quhen "e zeze", dhe u dembelosen sepse fituan para me grushta. Tani eshte shtrenguar hesapi dhe si zor te punojne edhe pune te tjera.
    Une e kam gjetur punen qe kam kerkuar. Ushtroj profesionin tim dhe jam e kenaqur.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anëtarësuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Nga nje here behet e veshtire per pune...ndoshta me ndodhi mua...po se di pse!
    Kam ndenjtur 5 muaj ne laid off(asistenc) dhe nuk gjeja pune tjeter....Por ja ve dhe fajin ekonomis ne USA kete vitin e fundit se ka qene shume dobet dhe gati 10% e popullsis ka qene e pa pune.
    Dhe tani qe jam ne pune jam ne pune te "zeze" se akoma nuk po zgjohet ekonomia ketu dhe te hapen vende pune.
    Mua ne fakt keshtu me ecen per te gjitha...po nuk pata ca pengesa aha nuk bej dot asgje!

Me respekt Bledi!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Une mendoj dhe kam deshire te punoj ne zyre time apo te kem punen time por kete nuk e bej dot tani pa mbaruar shkollen dhe pasur pak experience. Kur mbes pa pune mundohem mos ta zgjas shume ate dukuri keshtu gjej pune shpejt e shpejt ne groceri store apo restaurant apo clothing store, dhe ne te njeten kohe kerkoj per pune me te mire.

Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    Kur kerkon pune dhe aq me teper ushtron profesionin tend,kjo eshte kenaqesi,por jashte vendit ,ku jam dhe vete, nuk eshte e lehte.Jane pengese, mungesa e dokumentave,lejes se punes,te qenurit i huaj...
    Mina per ty me behet qejfi, qe je e kenaqur.
    Bledi asgje dhe askush nuk ecen ne jete pa veshtiresi,por uroj ti kalosh sa me shpejte e me sa me lehte.
    Mona deshiroj te gjesh punen qe te pelqen.

sinqerisht
    hope31

i/e regjistruar Maska e sed
    Anëtarësuar
    22-10-2002
    Vendndodhja
    kudo nga pak neper shqiperi
    Postime
    16

promocion

disponoj nje material qe ben fjale per 500 pyetje te cilat mund ti behen dikujt ne nje rast interviste. eshte voluminoz(NE ANGLISHT) rreth 80 faqe dhe e kam perpunuar vete kush deshiron le te me kontaktoje. ESHTE FALAS

Hakmarrese
    Anëtarësuar
    07-05-2002
    Vendndodhja
    Ne vednin me te pershtatshem
    Postime
    75
    Une per momentin jam duke punuar mesuese, veshtire eshte te gjesh pune por ashtu sic eshte permendur me siper po nuk i bere naze punes dhe po qe kembengules per ate qe do , ja arrin po jo pa veshtiresi.
    Suksese kush eshte duke kerkua pune. NUk e di ku jeton po do te keshilloja te kerkoje dhe ne kete web site www.craigslist.org.
    Me shkruaj ne te ka funksionuar faqja , nqs se jo do te shkruaj perseri.

here here, po

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •