epo ketu eshte problemi
sikur te ishin vetem aftesite
epo ketu eshte problemi
sikur te ishin vetem aftesite
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Per te gjetur pune,nese njeriu deshiron te punoje,do te thoja eshte nje gje shume dhe krejte e lehte...
Askush ne bote s`te thot mos puno...Puno te thot secili por t`thot s`kam para te te paguaj...pra mo m`kerko para!
Po per mendimin tim eshte shum elehet .
Kam ndrruar disa shtete te botes psh Greqi,Itali ,Germani,Franc,Kanada dhe sot ne USA pak rendsi ka pagesa qe jam shprblyer por pa pounsi nuk pata kurr .
Mjafton qe ta duash dhe ta kerkosh ate
dote cilsoja me mir mungesa egjuhes po me sillte veshtirsi por jo pa pounsi
Faleminderit sic po eshikoni nuk eshte eveshtir qe te gjeni poun kerkojeni se do ta kini
lehtesia per te gjete pune
varet nga shteti qe je
dhe nga puna qe kerkon
listes tende do i shtoj edhe Angline qe ofron vende pune pa veshtiresi, te pakten keshtu kam degjuar
ndersa ka shtete qe nuk kane pune per vendasit e tyre
pastaj thashe edhe nje here varet se cfare pune kerkon
une me shume i referohem mundesise qe ke per te punuar ne profilin qe ke mbaruar studimet
per kete besoj se nuk eshte e lehte, kjo me shume problem perben kur jeton jashte vendit tend
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Kush Do Te Punoj ,punon
Nuk Eshte E Veshtire ,varet Pastaj Cfar Aftesish Ke,gjuha Etj .
Megjithse Dhe Ne Disa Raste Gjuha Nuk Te Hyn Shume Ne Pune ,apo Aftesit .mjafton Ta Duash Punen .
Po Disa Qe Nuk I Pelqen Puna Thon Eshte E Veshtir ,ka Rene Ekonomia Blaa ,blla .l=blla .
Krijoni Kontakt