une di nje gje
qe ne vend te huaj eshte veshtire te gjesh pune,
e aq me teper ne profesionin tend
e aq me teper kur je e diplomuar jo ne vendin ku banon
te pakten ky eshte mendimi im
une di nje gje
qe ne vend te huaj eshte veshtire te gjesh pune,
e aq me teper ne profesionin tend
e aq me teper kur je e diplomuar jo ne vendin ku banon
te pakten ky eshte mendimi im
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
une kuk vuajta shume per ta gjetur kete pune qe kam . mbase pata dhe fat .
pergjigjet per pyetjet jane:Postuar më parë nga hope31
1. Jo
2. Po
3. Po
pastaj per ceshtjen nese jam i kenaqur nga puna ime ose jo, nuk mund te pergjigjem vetem me Po ose Jo, ka raste jam i kenaqur, ka raste Jo.
gjithe te mirat
Nuk eshte kollaj te gjesh pune sot,por sic thote populli: po te kerkosh gjen
Zanatin akoma nuk e kam ushtruar psi kete vit kam mbaruar studimet e larta.Te shofim si do veje.
Vallai eshte pak keq per te gjetur pune po un kam dhe nje te keqe.Kur gjej nje pune menjeher me hapen edhe nja 10 raste te tjera kurse kur akoma nuk kam gjetu sme del asnje rast :S
une jam e punesuar por ne pergjithese ketu eshte veshtire te gjesh pune
I LOVE GOD
j&g
****ketu, Ku?
megjithese kot pyes, sepse kudo eshte bere veshtire te gjesh pune
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Une kam tentuar disa here por ne profesionin tim nuk kam gjetur.Po flas per FRANCE , ç'behet ne shtete tjera nuk e di .Mendoj se fajin e kane edhe dokumentat(posaçerisht nenshtetesia).
Kam vend pune te mire,por s'ka asgje te beje me profesionin tim.
Jetoj per tri dashurite e mia......
Pershendetje te gjitheve!
ketu ne Shqiperi eshte e veshtire dhe e lehte njekohesisht per te gjetur nje pune te mire.
kush mbaron nje shkolle te mire,ka njohuri kompjuterike,gjuhe te huaja e ka te thjeshte per te gjetur pune ne profesionin e vet mgjs varet dhe se cfare profesioni ka se jane ca dege qe skane hapesira fare. po kush ska shkolle.....aha e ka te veshtire te caj ne jete.ne shqiperi eshte bere primare shkolla e larte.
une e kam pasur te thjeshte per tu punesuar.direkt pas diplomes kam filluar nje pune sh. te mire, ne profesionin tim dhe me nje rroge sh.te mire,gje qe ju ka ndodhur pothuajse gjithe shoqerise time te shkolles.... mbase eshte dega e tille.kurse kur isha studente nuk punoja sepse nuk kisha shume kohe plus qe se kisha as te nevojshme punen.
uroj te gjithe te punojne atje ku deshirojne.
jo aspak , dhe nuk di me cfare te konkuroj , te konkuroj me aftesite apo me disa veti te tjera ................ma thoni ju ...............
Pse?
Krijoni Kontakt