Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Shtreter me llampa neoni,poshte dhe larte!!Eshte e vertetuar qe 90% e rasteve kane perfunduar me cancer lekure!!!Rekomandohet-30 min ne dite,vetem 10 here ne vit!!!Po nje pjese e madhe e frekuentuesve,i shfrytezojne Solariumet me teper se kaq!!!Pra me nje fjale,vetem per te mare pak ngjyre trupore,fut veten ne siklet!!!Une nuk do tju rekomandoja qe te frekuentoni keto Solariume!!

30 minuta ne dite? S'eshte cudi qe ju behet kancer ne lekure pastaj.

Une nuk kam dashur t'i frekuentoj, por s'kam c'bej se s'kemi gjithmone kushte per te vajtur ne plazh qe te nxihemi per gjithe vitin. Keshtu qe kohet e fundit po vete pak me rigorozisht, por sic tha Mina rri vetem 10 minuta se e kam lekuren te bardhe dhe sa here shkoj ne plazh per gjithe diten, digjem nga pak. E shumta dy here ne jave shkoj, sa te marr pak me teper ngjyre, jo me teper.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    bera nje prezantim ne shkolle rreth lekures dhe aty duhej te flisja per tanning, ishte tmerr ajo review paper qe lexova, kujdes kur te veni neper sallone, duhet te pyesni gjithnje qe rrezet te jene vetem UVA, JO UVB rrezet UVB jane vertetuar qe jane rrezet qe shkaktojne kancerin ne lekure te njohur si melanoma, dhe jane rrezet qe shkaktojne djegjet e keqija te cilet te gjithe ne besoj se i kemi provuar, nuk eshte se rrezet UVA jane te sigurta por demi i tyre eshte rreth 1000 here me i vogel se UVB, gjithsesi po e mbyll me nje keshille kur te shkoni te blini kremin kundra diellit lexojeni qe te thote kundra UVB, gjithashtu te mos thote vetem kunder UVA POR TE THOTE Protection against wide spectrum UVA, sepse rrezet UVA kane very wide spectrum. gjithashtu numri ne solar nuk eshte sa te mbron kremi, por thjesht per sa kohe je i mbrojtur psh nje me spf 15 te mbron supozojme per 1 ore ndersa nje me spf 30 per dy ose tre ore, dmth mbrojtja eshte e njejte por jetegjatesia eshte ndryshe.
    vazhdoni beni tanning, se erdhi behari)) edhe kujdes mos digjeni )
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Neper sallone, ne Shqiperi cfar nuk te thone dhe eshte interersant sepse edhe po ta dine, klientet do te preferonin solariumet me UVB sepse kjo eshte mendesia e tyre. Dua te shtoj: ata qe preferojne t'i nenshtrohen seancave te nxirjes, mund te mbajne vete nje evidence te diteve te trajtimit dhe minutave dhe totali nuk duhet ta kaloje kurre limitin 26 ore ekspozim ne vit!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Rrezatimi rreth Marsit mund tė dėmtojė udhėtarėt e hapėsirės
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-06-2004, 20:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •