une se kam provouar nai her ate me srpuco, po nji shoqja ime e boni edhe doli pudha, pudha, edhe doli shume orange, kshuqi une kur e pashe ate u trema edhe se bona.
une se kam provouar nai her ate me srpuco, po nji shoqja ime e boni edhe doli pudha, pudha, edhe doli shume orange, kshuqi une kur e pashe ate u trema edhe se bona.
Nje menyre tjeter eshte me u rras ke soba druve pasi eshte shujt zjarri.
Po sdolet si Xhorxh Weah ptu te ma boni. Noten ska per tu dallu njeri.
Se mos thoni nuk na the masnej.![]()
HOLLAND...
Tek mua mire ze. Ka te beje dhe 'dhe level' qe zgjedh, nese zgjedh te lartin fare dhe nderkohe ke kompleks te bardhe do te te dali pothuaj ne portokalli.
Pergjithesisht mar 'level two' sepse nuk jam aq e bardhe ne origjinal dhe kombinacioni del mire.
P.S. Deli i Monakosė, shpejt dil jashte qe ketu![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 28-12-2004 mė 18:16 Arsyeja: arsye teper e arsyeshme
Toleranca, eleksiri i lirisė.
jo nuk kam shkuar ndonjehere pasi e kam vete lekuren te erret dhe e ruaj goxha ngjyren e plazhit. ndersa ne vere me mjaftojne dy ore plazh dhe duket sikur kam qene me jave
FLOWER![]()
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Solaret kane kritere te caktuara dhe nuk mund te themi se na demtojne nese jemi korekte me keto kritere. Lekura jone varion ne tipe ndryshem nga njeri tjetri. Perballe solarit nje lekure sensibel duhet te beje shume kujdes sepse ai mund te lere pasoja te pakorrigjueshme. Ky tip lekure mund te ekspozohet deri ne 10 minuta. Personat me lekure sensibel nuk duhet te pretendojne te arrijne ngjyren e cokollates sepse eshte e pamundur. Eshte e rendesishme te kujtoni se ekspozimi ne solar nuk duhet te kaloje limitin prej 26 oresh ne vit.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
A i frekuentoni solariumet?
Po vjen periudha e plazhit dhe dhe veshja e rrobave te lehta verore.
Cfare mendoni ju per solariumet, ia vlen apo jo t'i frekuentosh?
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Solariumet ja vlen t'i frekuentosh por gjithmone me kriter. Ideja eshte qe te mos vuajme nga sindroma e abronzatures. Lekurat e ndjeshme, sidomos fotosensibel, duhet te bejne kujdes dhe te mos ekspozohen me shume se 10 minuta ne cdo seance. Ky tip lekure nuk behet kurre ngjyre cokollate. Ndersa tipet e tjera mund te ekspozohen per 15 minuta! Eshte mire qe ndermjet seances se pare dhe te dyte te ekspozimit, te bejme nje pushim prej 48 oresh.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Cfare jane solariumet, shqip ju lutem.
Hmmm, bukur eshte te shkosh por me duket se eshte dicka shume artificiale dhe nje menyre me e mire eshte qe ate ngjyre te fitozh ne plazh e jo ne menyre artificiale te dukesh kursem ke nje ngjyre te bukur...
My silence doesn't mean I am gone!
tanning dear, tanning tubat ku shkon nxiheshPostuar mė parė nga Pinkie
njera qe ishte e fiksuar me to, (abuzimi gjithnji i demshem) u be me kancer lekure
TBD
Krijoni Kontakt