tunghatyaeta,
u yam interesant me nyophtuemun me shoque e shocie albanicum!
emn i yam a jack o'war I et gjin bua shpata, i ashtuciueytun KATANA, a mique i yam!
u s kam photo!
plz plz plz nuk me e phshie ket post!!!
tunghatyaeta,
u yam interesant me nyophtuemun me shoque e shocie albanicum!
emn i yam a jack o'war I et gjin bua shpata, i ashtuciueytun KATANA, a mique i yam!
u s kam photo!
plz plz plz nuk me e phshie ket post!!!
mire se erdhe ne forumin shqiptar
ja kalofsh sa me mire midis nesh!nga po flet e ca gjuhe po flete se une nuk mora shume gjera vesh!!
hav fun
"""""""""""""""""""""""""""""roeli"""""""""""""""" """""""""""""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
lolz
mithz serdh urdhe laluku.. bafshush quf sith te daush
xxx
meer deeta,
u per te phalenderuam miquet e mee! mique tjater i yam a jack, the son of nichols, i ashtuciueytun jack nicholson!
u me dite shuem shuem ghuhe te botes e ne kyo momenta koka yam me kene shuem shuem koklavitum!
u per te paracietum prej internet!
rolua roeli a dyali simpatic, po jo me prishum telephonum, se telephonum aparatus technologiae.
ChiCky_Gir|86 a gotsa shuem shuem e bucuresht - gotsa me e bucura oculi yam me e pamum.
u shuem me pelqie ket oda virtual.
pershendetje lol dhe mir se erdhe ia kalofsh sa me mir
gjithe te mirat
me respekt Fatri
Love is a name
Sex is a game
play the game
and forgot the name...
Jack! Shka je ka than or ti?!Nejse... gjithe te mirat vlla dhe mire se erdhe.
![]()
:-)
ooooo sa meer, sa shuem mique!
kuksjan forever, et ti ishe dyali meer! ti dukeshe si eminem - u per te dieshuar cie ati yot ta ka mbaruam et 1 vella ne america, et ai vella per te kene eminem! tash, u per te pasur phrica cie eminem per te te kerkuam hisen tek ti ne kukes.
kuntakinta, meer deeta! u per te pamum phacien tande internetor e aty shuem politz! u per shendetin tend pi vene, se ti per te kap criminal. criminal jo meer. u yam pacesor, u nuk me dashtum violentiam. pra, u me shpresu nuk me taku ti si polizt, po si mique.
u per te than te ghitheve meer paphshim!
Jack! Nuk po mun me e deshifru at cka ke than ma nalt. Ty tu rrit nera or mik dhe kjoft ldue Krishti (meqe po pin ven). Un s'ta kam than me t'keq at ma nalt, pranej mos u nxefit kot.![]()
:-)
Postuar mė parė nga jack o'war I
meer deeta,
ChiCky_Gir|86 a gotsa shuem shuem e bucuresht - gotsa me e bucura oculi yam me e pamum.
u shuem me pelqie ket oda virtual.
Thi jupi thume met kaptu, orrti dajuk.. pa if jah ti golo mem kapish ti mue.. gotsa iz thume e rukub bat ekitikirr..lolz
p.s perkthe marjete perkthe
xxx![]()
Mire se erdhe ne forum,anetari yne me shkrimin simpatik!
Shpresoj qe forumi te te ndihmoje sado pak ne perfeksionimin e te shkruarit.
Krijoni Kontakt