-
i/e regjistruar
Sub7
Jam perdorues i ri i programit Sub 7 , kisha ca pyetje per ate qe ka mundesi te me pergjijget.
Ne dos kur shtyp netstat -n nuk me del IP e shokut qe po bej chat me te por me del IP e njerit nga kompjuterave qe eshte ne te njejtin kafe internet. Ku eshte gabimi?
A hakohen te gjithe llojet e IP-ve nga Sub7?
Si mund ta gjej portin e atij qe bej chat me te ?
Si mund ta gjej se nga eshte ai ose te marr informacion per PC-ne e tij nepermjet IP-se?
Ju lutem me shkruani
(Force intruder na shkruaj lal)
-
-
problemi eshte se nuk mund te marresh dot te dhena per shokun identitetin apo adrese e pakta qe mund te arrish me netstat eshte vetem gjetja e adreses se serverit te kompjuterit te shokut.
Ka eksistuar me pare nje buton i quajtur finger qe te jepte me perpara te dhena per nje pc por per qellime mbrojtjeje te privacise si dhe probleme ligjore ISP nuk lejojne te japin me informacion dmth ky funksion Finger ne pothuaj gjithe ISP eshte bere disable.Edhe sikur ta dish IP e kompjuterit te shokut po te kerkosh duke i bere reverse IP REzultati? do te te dali vetem adresa e serverit me te cilen shoku paguan internetin .Lokacionin e gjen si zone nuk eshte problem.Mund te marresh informacion per te gjitha llojet e IP duke i bere scanim me sakte(jo hakim)>Ka programe qe bejne scanim te IP me range (shkalle nga 65.XX.XXX ne102.XXX.XXXX pershembull portin e chatit qe ben me te? shiko se cfare porti perdor websajti kur hyn ose programi i chatit cfare porti perdor.Po te me thuash se si e ka emrin chati ku flet ta gjej une portin
-
-
HiGhEqUiPeD
Po ca lidhje ka Sub7 me netstat -n?
Po qe se perdor subseven mund ta shofesh direkt IP e personit qe po ben chat. Po ti e ke infektuar komputerin e shokut me Sub7 apo jo? Po qe se po, per ca te duhet IP e tij? Po qe se jo atehere pse pyet per subseven?
Subseven eshte i ashtuquajtur "trojan Horse" ose me mire hyrje e fshehte. Nuk ka antivirus ne bote qe te le me e instalu ;-)
Po qe se ne commandPrompt ("dos") ben komanden netstat atehere te tregon adresen e serverit te personit qe po chaton ne rast se ai ka IP dinamike dhe te tregon IP e tij po qe se ai ka IP statike. Kurse portin ta tregon ne cdo rast, te sakte.
Perseri nuk mund te kuptoj plotesisht pyetjen,
Do me mesu Sub7?
Do me mesu si me gjet IP e dikujt qe je duke chatu?
Do me hacku PC e shokut?
Bej me te qarte pytjen qe te marresh pergjigjen qe te nevojitet.
Pac ppl,
Oni
-
-
Heavily Equipped
Yooooooooooooo Buddyssssss
Ja ku jam ...shpjegoje gjere e gjate problemin sic tha Akulli nqs do ndihme
Edhe dicka..me sub7 behej buje ne 1998-2000 tani eshte disi me veshtire.
PS-Ne internet kafe e ke pare gabim...nuk ke pare IP or plak por subnet mask LoL
-
-
i/e regjistruar
Une jam perdorues i ri i SUB 7 dhe kam hasur ne nje problem
Problemi eshte se i dergoj viktimes serverin dhe ajo e pranon dhe e hap .
Kur vjen puna te gjeje ip e viktimes nuk e gjej dot
as portin qe duhet te perdor nuk e di dhe smund ta gjeje dot.
Une ne ato tutoriale qe kam mesuar e di qe kur ti dergosh viktimes serverin dhe ajo e hap atehere te vjen nje mesazh dhe te tregon ip e viktimes
por tek une spo ndoh dicka e tille.
Kjo eshte edhe pyetja ime e pakuptueshme .
Ku qendron problemi dhe si mund te gjeje ip dhe portin e viktimes qe te hyj ne lidhje me pc e viktimes.
Dhe meqe the ti lal qe Sub7 eshte i kohes baba qemos cili eshte programi contemporan qe perdoret tani per te hyre ne pc e viktimes.
Sub 7
Ju falenderoj per ndihmesen tuaj!
-
-
HiGhEqUiPeD
Perderisa qenka keshtu atehere ty nuk te mbetet gje tjeter vecse tķ gjesh IP. atehere sub7 kot e fute ketu, se nuk hyn ne pune.
Me i gjet IP ke disa menyra:
Se pari mund te konfigurosh sub7 qe te coje e-mail ty Ip e asaj. Kujdes ama, se po qe se ka system windows 98second edition e mbrapa nuk e nis dot mesazhin invisible. megjithese ty te mjafton nji e-mail nga ajo dhe i gjen IP apo jo;-)
rruge tjeter eshte nepermjet chatit. Kur te chatosh me ate, thjesht bej /whois nick dhe te del IP e saj. Sigurisht pas pikes se trete ke te shifruar. Me pas merr nji scaner, une gjithome sygjeroj superscan e Foundstone. Dhe beji scan IP qe more nga xxx.xxx.xxx.1-255. Me kete scan do shofesh Ip e personit dhe portet e hapura. Voila, do shofesh defaultin e sub7 dhe vazhdo punen ;-)
cheers
Oni
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akulli : 02-05-2003 mė 21:36
-
-
HiGhEqUiPeD
Info mbi sub7
Persa i perket Subseven (backdoor trojan horse) eshte akoma nji nga me "stabilet" online. Biles pa frike personalisht mudn te them qe eshte per momentindhe me popullor sesa BO (Back Oriffice), BO2K, dhe NetBus se bashku.
Kjo per faktin e thjeshte se eshte shume elementar ne perdorim, me stabil dhe ofron nji rang me te gjere funksionesh sesa treshja e permendur me siper.
Mund te merret nga qindra vende ne net, por une do ju sygjeroja dy me "te saktat" : http://subseven.slak.org/main.html dhe http://www.sub7files.com.
SubSeven (alias S7S) ka te vendosur si default portin 27374 dhe n.q.s. behet realizimi me sukses i veteinstallimit te serverit ne koputerin e victimes, i jep perdoruesit kontroll te plote mbi komputerin e viktimes. Disa nga funksionet me kryesore qe mund te kryhen me ane te Sub7 jane:
- Skanim i porteve te komplet sistemit ku eshte i lidhur komputeri i infektuar
- Hapje dhe funksionimi plote i FTP me baze C diskun e viktimes
- System registry
- Gjetja dhe deshifrimi i hasheve te passwordeve tipu RAS, ICQ etj
- ndryshimi i destinacionit te porteve dhe aplikimeve
- print
- Restart
- Hapje mbyllje e CD-Rom (asnjihere nuk e kam kuptu pse mund te hyje ne pune kjo gje ';-)
- Regjistrim i te gjitha butonave te tastieres (ku mund te instalohet enkas funksioni i monitorimit qe perdor portin 2773)
- Lidhje dhe funksionim i plote i terminalit te rrjetit ku eshte i instaluar (p.sh. Terminali "The Matrix"funksionon ne rregull dhe perdor portin 7215)
- Kontroll te plote te miut (ketu beni kujdes se kur jeni te lidh me serverin po levizet miun ju, i leviz viktimes ne ekran, dhe zbuloheni ;-)
- Mund te perdoret dhe ndonje nga aplikimet e shumta per monitorim dhe rregjistrim te ICQ, AOl Instant Messenger, MSN Messenger, YAhoo Mesessenger, etj etj, dhe me e mira eshte qe mund te behet npermejt portit te vecante 54283)
-Dhe e fundit nga kryesoret eshte qe mund te hapni Internet Explorer ne komputerin e viktimes.
Sic e thashe me lart, Sub7 ka aftesi te lidhet direkt ne nje nga kanalet e IRC qe desheron "i zoti"dhe te japi info te plote mbi IP adresen, portin dhe passwordin e viktimes, duke funksionuar dhe si nji IRC bot i vertete ;-). Sigurisht keto info mund tķ coje dhe me e-mail.
Me ndihme e aplikacionit EditServer, e cila eshte pjese e komplet file sub7 (kur e merr te plote e te sakte kuptohet) mund te behet konfigurimi i tille qe serveri te hapet sa here hapet komputeri, biles dhe kur behet restart. Kjo behet lehte duke futur pjesen "WinLoader" ne celesat e rrgjistrit "Run" dhe "RunServices " ose mund te behet dhe nji futje tek dosja WIN.INI
Mendoj se kaq info Mjafton. Aha se harrova, e kam thene dhe me lart, nuk besoj se ka Antivir ne bote qe te mos e bllokoje direkt, Pra kur doni ta instaloni ne PC tuaj dhe te beni prova, duhet si fillim te deaktivizoni AntiVirusin ose kur nuk perdorni antivirus mos e cani koken ;-)
Good luck ppl, and just learn to be perfect not to steale ;-)
Oni
-
-
:::::****::::::
O Akulli te pershendes dhe te uroj sukses!
Desha vetem qe te them dicka per kete program.
Kur ju instaloni kete program dy mesazhe dergohen tek
programuesit e ketij programi me inf me te rendesishme te pc tuaj.
Mos i kujtuat kalesh keta qe kan programuar kete program! hehe
Pershendetje!
-
-
:::::****::::::
Ore Akull!
Desha te te beje nje ca pyetje lal!
1-Sa i perket Sub7.Per pergatitjen e serverit ne version gold.
Une gjithmone kam perdorur numrin icq per marrjen e ip dhe portit.
Po te duash te maresh informacion me email te kerkon serverin e yahoo`s.
Cfare te shkruaj ne te qe te me vije informacion nepermjet emailit.
(pop.mail.yahoo.com?)
2-Edhe dicka kam versioni e ri te Sub7 2.2 dhe kur dua te pergatis serverin nuk e di se ku futet vete serveri qe vjen me programin qe ikam bere download .Psh ne versioni gold hap edit server shko tek browse dhe futet serveri ne kete ersion se di se ku futet.
3-Ka programe per bombardm emaili dhe te kerkon servern e emailit
psh ne yahoo ose hotmail cfare duhet te shkruaj per server?
Me respekt FlashMx
-
-
Heavily Equipped
Hey Flash.... harroje po te them edhe njehere sub7.
Me siguri qe e ke marre nga blackcode sepse aty eshte ne top list por mos harro qe ai sit ka vdekur, ka te pakten 1 vit qe nuk ben update dhe servir gjera koti. OK plak...gjej dicka per te qene ose nderto vete nje trojan.
Do thyesh K... ne kuptimin e mirfillte te fjales e nuk do besh dot gje.
Mere si sugjerim te thjeshte
Bye dude
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt