plumbi del me plumb ........kaq kisha
plumbi del me plumb ........kaq kisha
kujt i pelqen muzika te beje nje zeeeeeeeeeeeee
Une them se ne fillim eshte shume e veshtire por jeta vashdon dhe nje dashuri tjeter do te ishte zgjidhja me ideale qe te mundohesh ta harrosh ate qe ke kaluar me pare.
KOHA KALON,MENDJA ATY TE SHKON
DERI SA NJE DITE NJE VAJZE TJETER
TAKON DHE AJO ZEMREN TENDE TA FITON
DHE TASHTI DASHURIA QE ISHTE ME PARE
NE FUNDE TE LUMIT PERFUNDON.
JETA ESHTE NJE LOJE
LUJE LOJEN DERI SA E KE
NE DORE.![]()
"A Broken Heart Takes Time To Heal" Eshte shume e veshtire sidomos kur vazhdon ta duash personin, te dashurosh dike tjeter. Por jeta vazhdon dhe me kalimin e kohes kjo plage e vjeter mbyllet por kurre s'harrohet.
Ndryshuar për herë të fundit nga sweet_babe : 11-08-2004 më 02:06
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Te ndahesh me nje te dashur nuk eshte asnjehere e lehte por njeriu s'duhet te ndahet kurre me vetveten. Jeta vazhdon edhe pas ndarjes. Zemra eshte gjithmone e gatshme per dashuri; vec do pak ndihme nga dikush tjeter qe mund te dhuroj dashuri te re e ta mbylli plagen. Me kalimin e kohes kujtimet e dashurise se meparshme behem pjese e eksperiences se njeriut dhe sherbejne si guide per lidhje gjithnje e me te mira.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rebele : 14-08-2004 më 11:01
Postuar më parë nga beracaku
shume e vertete ...![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nese vertet ke dashur dike, dhe lidhesh me tjeter nuk eshte gabim. You have to move on. With time everything will pass, nuk do ta harrosh ate person por nuk do ndiesh aq idashuruar pas tyre. Nese nje dashurio tjeetr lind mbi nje te vjeter, 1) eshte mire sepse eshetdashuri e re dhe harron ate te vjetren e cila pak a shume te ka lenduar 2) eshte keq sepse ngatarron dashurite dhe pret te rene me gote te mbushur.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Postuar më parë nga CuniRr.Bardhyl
Eshte melhem per plagen tu bofte plaku, c`ka iku iku rendesi ka e reja te jape ngrohtesi.
"No man or woman is worth your tears and the one who is,won`t make you cry"
Nisur nga kjo,gjej tjeter.
Nuk dhemb nese provon te arrish perfekten relative.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
mos u kthe kurre me nje qe ka mbaruar nje here. se e njejta gje do jete....do perseritet perseri....
eshte gjeja me normale qe mund te besh, te gjesh nje dashuri tjeter, por gjithmone gjithcka do kohen e vet; pa kaluar e para nuk mund te funksionoje e dyta
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Krijoni Kontakt