Mendimi im esht te harrosh plagen e dashurise se vjeter.
LeNNoN !
Mendimi im esht te harrosh plagen e dashurise se vjeter.
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Postuar më parë nga FLOWER
O Flower bashkohem me mendimin tend po ate dashurine e pare do ta harrosh nga mendja.....?
te them te drejten e kam bere dicka te tille kam dashur dike shume dhe u mundova ta harroja duke u lidhur me dike tjeter por gabova se rrashe ne dashuri me tjetrin tani jam bere lemsh nuk di ke dua anymore lol funny aint it
Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!
vallai plaga e nje dashurie eshte gjeja me e keqe te pakten un e kom mire se nje plage dashurie me zhduket mrena 3- diteve :P:P
LoSt In an UnlimiteD Memory ! [MEDIA][/MEDIA]
s'eshte kaq e thjeshte sa nje fjale goje "gjej nje tjeter"
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Plages se vjeter i shton nje plage te re..Koha eshte sherues plagesh.
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Po ne radh te par do i vija zemres tabelen dalohet hyrja per dashuri te re, dhe do mundosha te arroja ate person qe e kam dashur aq shum dhe me vazhdimin e kohes te arrija te dashuroja dike tjeter.
TE DASHUROSH SA JE I RI, DHE MOS VUASH NE PLEQERI
Nuk jam kundra kësaj teze po eksperienca ime më ka sjellë në një tjetër përfundim.Postuar më parë nga FLOWER
Duhet thjesht të bindësh vetvehten se ajo dashuri nuk ishte ajo e drejta dhe se ka qenë vetëm imagjinatë e jona që në realitet ishte më se normale (pra s´kishte gjë te vecante dhe cdo gjë ishte më se normale).
Dhe njëkohësisht duhet të fillosh të frekuentosh një femër tjetër që mund të jetë shumë mirë një shoqe e cila të njeh dhe mud të ndihmojë ta kalosh me sa më pak dhimbje këtë dashuri.
Por pësa i përket gjetjes së një dashurie tjetër më duket pak fallco pasi shpitit i duhet kohë të rigjenerojë energjitë e humbura në një dashuri.
Pra varet nga personi se sa kohë i merr ky rigjenerim energjishë.
Por që duhet kohë kjo as që diskutohet.![]()
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Pershndetje..
Dashuria e vjter nuk harrohet edhe aq leht , por nese aryset e ndarjes kan qen te mdha , per Trathti , apo ndoj gjo qe eshte per tu harru ateher , meni rend gjat lidhjes se re besoj qe do mundohesh ta harrosh , por prap nga nje her mendja do te shkoj tek ajo .![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
pse mos ja lem cdo gje kohes dhe koha do na e tregoj me mire.
cdo gje kalojme ne jete cdo gje te mire dhe te keqe
iken nje dashuri e vjeter por lind nje dashuri e re.
mos e mbyllni vetveten por lejeni te lire ...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Krijoni Kontakt