"Sevdaja del me sevda" , ka thene populli .Postuar më parë nga shoku_tanku
![]()
"Sevdaja del me sevda" , ka thene populli .Postuar më parë nga shoku_tanku
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Nuk eshte aspak e lehte te sherohet plaga e dashuris se humbur do te duhet shume kohe per sherim e saj. Dhe gjithsesi nuk do te mund ta harrosh sepse do te ngelet shenja. Uroj te mos e provoni kurre nje gje te tille
Nese mund ta mbulosh(zevendesosh)dashurin e vjeter me nje te re ajo e para me siguri nuk ka ken dashuri reale por vetem nje prove qe secili mendojm qe ishte dashuri.Dashurija reale nuk ka mbules mund ta krijosh nje tjeter por smund ta harrosh kurr te verteten
Tetraciklina do te sheroj plagen e jashtme,por plagen ne ZEMER nuk ka ilaq ne bote qe mund ta sheron!Ajo do mbetet dhe do vdes bashk me Ne qe kemi plag ne ZEMER!!Postuar më parë nga shoku_tanku
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
po pranove ne kofidenc dicka po ta themPostuar më parë nga e panjohura
SE KE NJE ILUZJON TE FIKSHEM PER DASHURIN,AQ SA PO TE LEXOSH SHKRIMET E TUA DASHURIA TE DUKET GJEJA ME E KEQE QE EKZISTON. dashuria eshte ndjenja me e bukur qe ekziston,ashtu sikurse cdo gje qe lind vdes nje dite ,dhe dashurit shuhen dhe rindizen perseri,njeriu qe nuk arin te riperterij ndjenjen e dashurise ka vdekur shpirterisht.
te dashurosh do te thote te jetosh.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar më parë nga CuniRr.Bardhyl
Kjo eshte zgjidhja me e keqe!
Nuk duhet te lidhesh me nje njeri qe te harrosh nje tjeter sepse nuk eshte e drejt per njeriun me te cilin lidhesh. Kur ndahesh me nje person qe e ke dashur shume, duhet te rish vetem disa koh deri sa ta arrosh fare dhe pastaj te konsiderosh ti japesh zemren nje tjetrit.
Ndoshta kemi mendime te kunderta mike e nderuar per at dhe komentet jan keshtu....Askush nuk mund te mendoj njejt.Une shpreha ate qe ndij dhe qe parjetoj,nuk them qe nuk mund ta ripertrijm dashurin por jo ne at shkall te lindjes se saj nese veq ishte dashuri me te gjitha vlerat.Postuar më parë nga bebushja
Dashurija i ka dy ane te keqen dhe te miren ose te emblen dhe te hidhuren....
Te gjith shkruajm ne mnyra qe mendojm se ashtu na duket qe eshte...respekt
e panjohura
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Medikamenti me sherues per plagen e vjeter eshte dashuria e re .....e rendesishme eshte ta kujtosh nese ka lere dicka te bukur ne mes per ta kujtuar ....nese jo ! harroje me gjithforcen qe ke !
Zjarri shuhet me zjarre -acari me acar .....dashuria me dashuri !
pershendetje te ngrohta per te gjithe ...kaloni bukur !
Dhuro shumë...e prit pak!
Eshte dicka normale ne jeten e sotme pra pa dashuri nuk mund te paramendohet jeta e sotme...
Sui generis
Pse jeta e atehershme paramendohej pa dashuri kshu?
ja ca gjera te tilla lexoj nga ty dhe nuk te kthej reputacionet![]()
Krijoni Kontakt