Per mendimin tim perderisa ka gjet dashuri tjeter nuk mendoj se ajo ( Plaga) do jete shume e thelle..........
Per mendimin tim perderisa ka gjet dashuri tjeter nuk mendoj se ajo ( Plaga) do jete shume e thelle..........
Ne se ka qen vertet dashuri e sinqert , veshtire te harohet ,ne te kundertet e haron shum shpejt
JU PERSHENDES TE GJITHVE
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
jam dakort me parafolsit !!! nese ka qene nje dashuri e sinqerte veshtire shume !!! mua akoma me del ndonjeher ne enderr !!! edhe une u lidha me nje goc tjeter per ta harruar por nuk pati efekt !!! madje do te thoja qe pati krejt efekt te kundert !!! nejse !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Një dashuri e mir do t'ishte nje sherim mbi plaget e hapura nga e vjetra, se sa mos te mbyllen.Njerin ta duash do t'thote se ta duash me gjith shpirt e jo vetem sa kalimthi apo nji entusiazem, ti falesh gjithqka qe ke mundsi, sidomos dashurin.
47 Is Back And More Lathel Than Ever
Dashuria e re nuk ka vend mbi plage, se s'eshte fasho as lekoplast. Sheroju njerhere pastaj fillo nga "dashuria e re". Perndryshe ajo plaga kalbet dhe ne vend qe te sherohesh behesh me keq.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Mire e ke thene plako, edhe une ashtu mendoj!Postuar më parë nga ermir mucollari
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Ne qoftese ajo isha dashuri nuk ishte dicka serioze sigurisht qe kerkon per dicka te mire.Njeriu nuk ngopet kurre do me shume edhe me shume.
Postuar më parë nga Manulaki
Të gjitha pikët e mundshme ke fituar.
Personalisht besoj se kjo është e vërteta.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtë I Shenjtë...
Mendoj se dashuria eshte aq sa e bukur por dhe e dhimbshme, e dhimbshme sidomos kur eshte dashuria e pare pasi nuk harohet lehte.I/e zoti eshte ai qe e mban dashurine sidomos kur eshte nje dashuri e sinqerte dhe e pershtatshme por po e humbe vertet lidhesh perseri por nuk ka ate vlere sa e para.
pershendes gjithe te dashuruarit.
nuk mund te gjej 1 dashuri te re me 1 her pasi ke dalur nga 1 lidhje e shkatruar. por pas 1 kohe sigurisht qe po. pas 1 dashurie te shkatruar del 1 dashuri tjeter qe mund te jet e perjetshme
Krijoni Kontakt