Si forum bukurie qė ėshtė duhet tė ketė disa ilustrime. Jam i sigurtė se do fillojnė tė marrin pjesė mė shume meshkuj po tė postoni disa shėmbuj.
Merr njėēikė shėmbull nga Nuska qė e ndryshoi maskėn pėrnjėhere pėr tju pėrshtatur kėsaj teme.
Si forum bukurie qė ėshtė duhet tė ketė disa ilustrime. Jam i sigurtė se do fillojnė tė marrin pjesė mė shume meshkuj po tė postoni disa shėmbuj.
Merr njėēikė shėmbull nga Nuska qė e ndryshoi maskėn pėrnjėhere pėr tju pėrshtatur kėsaj teme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 17-05-2003 mė 06:38
Edi
Une per menimin tim i preferoj femrat me gjoks natyral jo me silikon ta kete si ta kete te vogel ose te madh![]()
AOp Tek #Shqiperia
Mjafton te jete natyral . Si i vogel dhe i madh ate i ka dhene natyra femres kur e ka te madh femra ankohet ,kur e ka te vogel prape ankohet prandaj te jete e kenaqer femra me ate qe i jep natyra dhe jam kundra silikonit.
Dhe do te thoja per Stterolla sikur edhe derrase te ishte gjoksi i nje femre prape jam kundra .Nuk mund te perfytyroj nje gje te tille sikur do te puthja nje qeske me GJIZE dhe jo gjoks femre apo jo lal
hajt shendet te gjitheve. Dhe femra mos u ngaterroni me silikone dhe budallalleqe te tjera se gjate operacioneve mund te hyne dhe mikrobe ne gjoks dhe mund te perhapen dhe semundje te tjera qe s'eshte mire ti shkruaj
SHENDETI NE RRADHE TE PARE
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Un do e preferoja natural me selekon.
Love is the answer, but while youre waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.
o magjistari o byrazer po thuaj tani se ste morem vesh NATYRAL apo SILIKON ???
Natyrale me silikon me lale, akoma se more vesh ti?![]()
Love is the answer, but while youre waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.
Mire e ke ti Magjo , do kombinojne shum bukur bashke![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Kombinimi me i hatashem qe mund te ndodh ne natyre eshte ai.
padiskutim natyral.
sa do te doja te ishe nje pike loti
te lindja ne syte e tu..
te jetoja ne faqen tende.. &
te vdisja ne buzet e tua..
Krijoni Kontakt