Jo me jo nuk dorezohem kollaj une...po dhe te shtrenjta per ty ja vlen!!Po per ty cdo gje e bej... ti e di shume mire!
Jo me jo nuk dorezohem kollaj une...po dhe te shtrenjta per ty ja vlen!!Po per ty cdo gje e bej... ti e di shume mire!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Postuar mė parė nga Tony Montana
Dmth ti po ngul kemb qe un ti bej silikon? Pse ste pelqejn natyrale ty hahahahaha
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Jo me jo...vetem thash nqs i do ashtu i bejme...seshte problem!
Ika ika
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
Dionea, ma more llafin nga goja,Ai qe te pelqen te pelqen edhe me gjoksin e vogel.Pastaj nuk e kuptoj pse duhet ti japin kaq shume rendesi nje detaji te tille,te vogla/te medha.Te dyja nje pune bejne.
edhe un ashu them, ashu si ti ka dhen zoti mbaji, si te vogla si te mdhaja njisoj jan, plus ato double D sizes qe shef ke Jenny Jones edhe Jerry Springer ta shpifin iher, dy topa volibolli aty...dhe kur kthehesh ne profil vetem ato shifen, ....nasty!!!
Un them NATYRALE!!!
Ciao!
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
Mendoj se eshte mir qe femra/mashkulli te jen origjinale. Ne kte rast.. femra ska nevoj te iki e te bej operacion per te pasur gjoks me te madh. Duhen te jen te kenaqur me ato qe kane. Por per vajzat qe ikin e bej operacion.. mund te vazhdojn.. spo them qe jam kundra.. vecse eshte mir mos te jesh fake...NAtyral eshte gjithmon me mir![]()
back-fo-BAD?;)
Mua me pelqejne natyrale por ēdokush ka preferencat e veta.
Mė shkoi mėndja, e c'ka mė shumė hasudja se silikoni?
![]()
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
ca ndryshimi ka silikoni me tulet , kur keto jane nen lekure?
ne fund te fundit ne i gezohemi asaj qe shohim e qe prekim
po te mos e dime se eshte me silikon do e shijojme qe cke me te.
Ndersa po e dite te duket vetja sikur loz me kukulla![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
gjithqka natyrale eshte me mire dhe me bukur kuptohet.......
Natyral me vlla co ky silikon , na ka bo zoti ne dit pushimi sjena mall seri![]()
Krijoni Kontakt