Po si per 1 jav merr me shum pushim sepse ke me kalu mire ne Shqiperi ..Postuar më parë nga selina_21
Po si per 1 jav merr me shum pushim sepse ke me kalu mire ne Shqiperi ..Postuar më parë nga selina_21
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Postuar më parë nga Gjilanasi_csi
PS: Mire thua te marre me shume se 1 jave pushime...por problemi eshte nuk mundem sepse fillon shkolla ne shtator..dhe nuk dua te mbetem pas me mesime si ca e ca qe e lane fare shkollen.....Patjeter qe ne Shqiperi kalohet bukur ...but i can't stay....me shume se nje jav..ah mo Gjelo sa here shkoi ne Shqiperi semurem me nje dite nuk e di eshte klima apo dicka tjeter ...nejse dhe kaq jam teper e lumtur qe do qendroj nje jave te pakten te shof gjyshen..dhe ndoshta shkoj vitin tjeter te qendroj me shume...mgjt deshire te madhe e kam te vij dhe te shof Gjilan city me kane thene eshte bukur fare atje te premtoi kurr te shkoj ne Shqiperi vitin tjeter do vij per vizit...
Ah qenka keq sa per shkoll po mire ndoshta per pak nuk prishe pun po nejse. Shkojm kshtu sa per Gjilan.. Eshte qytet i bukur. por djemt nuk i ka te mire hehe as nje sjemi te mire e per vajza po edhe un te them qe je e Mire Se Ardhur ktu ne Gjilan edhe per 1 muj ka vend sa dush me fjet po me ngrene po ma shum stu dueht edhe e sheh se cka eshte Gjilani edhe GJEMT E GJILANIT lol..
Tung
Mpuq kiss
GjIlAnAsI_cSi
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
A njeri , kjo tem me shume ide te mira eshte shfaqur.....sa teholla te kan dhene rrebelat e shqiperis ........
Turistat nga Kosova qw kalojne pushimet ne Shqiperi le te ken kujdes te madhe se mos po ju vjedh ndokush dhe do t'i'ja merr te hollat.....Keni Kujdes edhe me lekun e shqiperis se po ta futi lekun e vjeter do ta humbesh lekun e ri.......nje gje e till mua nuk me kan ndollur, por i ka ndodhur nje te tjetrit....
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
nje gje me ben pershtypje pse pyet vetem kosovaret???
Guys r Players... and thats a fact... Dont fall n love... just play 'em back!
se ky nenforum eshteper shqipet nga kosova ronse
Kur u ktheva vjet ne shqiperi me duhej te kaloja disa net ne tirane dhe nuk gjeja asnje hotel me cmimin ce doja (lire = student pa lek), dhe per te ndihmuar te gjithe ata qe kerkojne hotele per pushime apo thjesht per te kaluar nje nate, krijova siten www.albania-reservation.com. Ne kete site do te shihni rreth 80% te hoteleve shqiptare. Kjo site nuk eshte agjenci udhetimi, apo di une se cfare, thjesht liston hotelet, cmimin, caracteristikat, dhe nr e tel e hoteleve. Ju mund ti kontaktoni direkt dhe nuk humbisni leket kot..... Hidhini nje sy, dhe me thoni car mendoni
Postuar më parë nga Tironse_Girl_69
ha pra haa sa do e shkruja ne un kte po meqe e kishe shkrujt ti e bana CITIM![]()
mOJ PUSSI PO SA DREQ QE JE ME XHAN VETEM PER DJALLZINA E KE MENJEN,AI I THA TE GJITHVE JE VETEN KOSSOVARVEEEEEEE,PASTAJ NE3 SNA DUHET HOTELI NE TIRANE,JEMI GJYSEM ORE LARG
shume mire nje pune shume e mire gezohemPostuar më parë nga TE DUA
![]()
Krijoni Kontakt