updatet i kam patur hapur ,por edhe pasi i bera turn off e rinstalova dhe nje here tjeter dhe prap pjese pjese behet shqip,aktualisht updatin e kam turn off, Si tia bej ,ju lutem mund te me jepni ndonje udhezim te vlefshem ,faleminderit per leximin,
updatet i kam patur hapur ,por edhe pasi i bera turn off e rinstalova dhe nje here tjeter dhe prap pjese pjese behet shqip,aktualisht updatin e kam turn off, Si tia bej ,ju lutem mund te me jepni ndonje udhezim te vlefshem ,faleminderit per leximin,
Ėshtė dashur te besh System Restore ne datėn kur ke instaluar pėr te paren here LIP (Language Inerface Package Shqip).Provo nėse rastėsisht te kane mbetur Pikat Kthyese te regjistruara.
Me respekt,
Valdet Shala
desha te di qfar eshte kjo qe me del vazhdimisht dhe qfar duhet te bej
Kompiuteri ka kryer updatet dhe te kerkon qe te ristartosh pc qe updatet te instalohen dhe te kryen efektin.Nese je duke punuar jepi restart later,pasi te mbarosh jepi restart now dhe ne momentin qe fiket pc i merr updatet sapo ti mbaroje se marri pc ndizet vete.Seshte ndonje gje per tu shqetesuar.
faleminderit shum
Kompjuteri mban Windows 7 dhe sp3(service pack 3) por me kerkon nje update- sp2-in.
A mundet qe windows-i te kerkoj te bej regres ne vend te progresit?
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Win7 ende nuk ka nxjer SP1 dhe kjo pritet te ndodh ne korrik, nuk besoj se PC yt kerkon updates te SP2
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
..........te punoje windows 7 ne nje laptop me keto parametra?!:
IBM
Procesor Intel M 1.7 Ghz
SDRam 1.5 Gb
Hard drive 40 GB
Karte grafike 128 Mb
Dvd player/Cd burner drive
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 13-07-2010 mė 06:13
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Po punon dhe kjo eshte eshte e testuar...Mos pretendo te kesh maximumin e shpejtesise se processorit...por punon !!!
Albmaster
Po , per mendimin tim, per ta vertetuar edhe ti vet hidhi sy ketij linku nje here eshte mu per pyetjen qe ke bere ti...
http://www.microsoft.com/windows/win...e-advisor.aspx
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt