Close
Faqja 9 prej 32 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 315
    Windowsi behet update jo vetem nga Start > All Programs > Windows Update
    Kjo eshte thjesht nje adrese qe hap IE. Qe ketu duhet te instalosh nje ActiveX qe kontrollon ne e ke origjinale Windows-in

Shko te Start > Controll Panel > System > Automatic Updates
    Zgjidh Notify me but do not .....

Keshtu zgjedh se cfare shkarkon dhe instalon. Psh nuk ke nevoje te instalosh WGA-ne.
    Kete te dyten mund ta besh edhe nga kopjet jo origjinale.

Eshte mire ta lesh keshtu sepse azhornimi nuk eshte kot, pa ate te futen viruset kollaj.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

Citim Postuar mė parė nga Kinezi
    ActiveX.
    Me qe ra fjala tek aktivx , mund te jap ndonjeri shpjegim se cfare jane?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    ActiveX eshte nje grup teknologjie e ndertuar edhe e mirembajtur nga microsoft qe ben te mundur qe te gjithe faqet e internetit te mos jene statike po ama te funksjonojne si programe Eshte nje teknologji qe rjedh nga dy teknologji te tjera OLE (Object Linking and Embedding) dhe COM (Component Object Model). Menyra me e sumte qe i shofim kete teknologji eshte me ante te kontrolleve activeX qe implementojne lidhje te faqeve te internetit me file te windows ka te njejtin funksjon sikunderse edhe javaaplet.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Nji pyetje kam edhe une.

Une kam te instaluem Windows XP Pro. kete e instaloi nji shoku jem, mbasi Xp Home (origjinal) ishte me probleme. Qysh atehere ka ba vazhdimisht update pa ndoj problem perfshi service pack 2 etj.

Mirepo ka nja 2-3 dite (qysh kur automatikisht bani update te fundit) qe sa hapi ndez PC me del nji "pop up" prej Microsoft qe me thote se Windows i im nuk asht Genuine, e une mund te jem viktime e counterfeiting, prandaj duhet te shkoj te faqja e Microsoftit e me rradhe ... mund te blej etj.

Tashti une nuk e kam ndermend te blej XP, por deshta ndoj mendim, si mund te bahet ta heq qafe kete pop-up, a thue ndihmon re-instalimi, apo ka ndoj komande ta heq e fundja te rri edhe pa up-date, se antivirusin e kam te mire McAfee.

Flm ne avance.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shkarkohet dhe instalohet ky skedar.http://www.megaupload.com/?d=R1C36NZC
    Pasi e ke instaluar,shkohet te faqja e microsoftit.Supozojme se do shkakosh IE7beta 3. Klikohet te linku i pare blu IE 7 beta 3 per windows XPsp2.http://www.microsoft.com/windows/ie/...s/default.mspx Ne faqen tjeter klik ne butonin "continue".Ne faqen tjeter do te te jepet butoni shkarkimit"download" Klik ne download dhe fillon shkarkimi.Pra,nuk do kesh me kontroll"windows genuine validation".Shkarkimi do filloje menjehere.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Flm benseven,

Ne fakt une i rash ma shkurt. Shkova ne faqen e Microsoftit e aty kishte nji buton per me heqe notifikimin, e tashti nuk me njofton ma.

Mgjate me ka lane ne start bar nji ikon e ne forme ylli blu qe ka te njajtin mesazh por te pakten nuk "pop up" po nuk e klikove.

Gjithsesi shume flm, une e ruajta infon tande per me e perdore ne rast nevoje per update...

Flm.

budgetawningandrails.com Maska e Edmondii
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Lidhjet personale lejohen vetem si faqe hyrje.
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga heron
    Pershndeteje desha te ju pyes se qfar funksioni ka ka kjo menyra nese shkoj ,ne menyn start dhe update qfar behet ne kompjuter dhe a eshte e domosdoshme te ja bej shpesh ne jav apo ne muaj a sa her me rekomandoni te ja bej ju kisha lutur pak ma detalisht te me nfoftoni per ket pytje qe e bera ....
    Kaloni sa me mir .
    E para eshte se e mban komputerin me patches me te forta edhe te sigurta, qe the hackers smund te hyjne ne komputerin tend.

Shko ke --> MyComputer-->right click mouse--> properties-->Automatic Updates-->zgjidh Automatic Recomended-->everyday at 3PM-->Click OK-->edhe tash e ke komputerin me te siguruar nga viruset edhe hackerat.

Mundohu te mbash komputerin UP TO DATE qe te os kesh telashe me vone.

PEACE OUT.

Just my 2c worth DUDE.
    The faith of the Albanian is Albanianism.
    Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    23

Si ta kthejė WINDOWS XP nga gjuha Gjermane ne Aglishtė

Kam nji pyetje e kam nji Pc te instaluar WINDOWS XP Gjermanisht ah ka mundėsi qe ta kthejė nė gjuhen anglisht pa e formatizuar PC nese ekziston ndonji program apo mundsi ju lutem tregoni flm..?

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Ndryshimi i gjuhės i Windows!!

Pėrshėndetje!

Ekziston mundėsia e ndryshimit tė gjuhės sė Windows XP Home Edittion apo edhe PRO, kur janė tė instaluar nė PC?

Psh., nga Anglisht nė njė gjuhė tė dytė si psh Italisht apo edhe anasjelltas.

Faleminderit.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e Ola Zemer
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Ehh sa mire kurj jam me PC
    Postime
    63

Wink Ndihem ne windows

Pershendetje te nderuar ekspert me pergjigje cdohet te sakta dhe me sukses.

Kam nje Kompjuter ne te cilin gjendet e instaluar Windows-xp P2 por ne gjuhen Gjermane e un du tani me e kthy ne gjuhen Anglese.

Pyetja eshte: Si mundem me e kthy kete ne gjuhen angleze ose eventualisht ne gjuhen Tyrke ndonje windows ku mund me e shkarku, kete e bej per nder te nje shoqes sime

Respekt

Faqja 9 prej 32 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  2. Dėshtimi i gjuhės standarde shqipe te gegėt!
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. A Mund Te Zgjerohet Baza Dialektore E Shqipes Standard?
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 17:04
  4. Baza dialektore e gjuhės standarde
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •