Close
Faqja 30 prej 32 FillimFillim ... 202829303132 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 315
    i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

Si te ndryshoj gjuhen e windowsit frengjisht,ne anglisht.

Kam nje sp3 me extra si office,nero qe i ka brenda por eeshte ne gjuhen franceze a ka mundesi qe ta kthej ne gjuhen angleze

Microsoft Multilingual User Interface Pack (MUI) Update for Windows XP Service Pack 3 (SP3)

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Microsoft Multilingual User Interface Pack (MUI) Update for Windows XP Service Pack 3 (SP3)

e shkarkova por skuptova ca ishte une dua ta perkthej nga frengjist ne anglisht

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    a e instalove????
    Dhe na kthe pergjigje te dime si shkoi qe te kemi mundesine per raste te tjera qe mund te na duhet
    Aldi Shuli

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    E shkarkova dhe provova ta instaloja ne sp2 qe kam te instaluar te shpia por nuk e mori.Une se kupt ca ishte ajo re nuk ishte program ajo ishte si nje update xp.
    Tani une jam prova thua ti,ti nuk e paske provuar me pare se ca eshte nejse une nuk e instalova ate sp3 sepse ai kishte dhe office 2007 ne gjuhen franceze keshtu qe sja vlen se kjo qe me dhe ti zbesoj qe e kthen dhe office ne english

Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin
    E shkarkova dhe provova ta instaloja ne sp2 qe kam te instaluar te shpia por nuk e mori.Une se kupt ca ishte ajo re nuk ishte program ajo ishte si nje update xp.
    Tani une jam prova thua ti,ti nuk e paske provuar me pare se ca eshte nejse une nuk e instalova ate sp3 sepse ai kishte dhe office 2007 ne gjuhen franceze keshtu qe sja vlen se kjo qe me dhe ti zbesoj qe e kthen dhe office ne english
    O Mufitk, a the nė fillim qė ke Windows XP Service Pack 3, dhe Office 2007 ?
    Dhe janė nė gjuhėn frėnge e do t'ua ndryshosh gjuhėn nė anglisht?

Po tė lexosh kėtė faqen nė anglisht (gjuhė tė cilėn duhet t'a dish mjaftueshėm pėrserisa e kėrkon si gjuhė bazė), aty sqarohet se instalimi i azhornimit qė pėrmban paketėn e gjuhėve, kėrkon qė sistemi operativ Windows tė ketė Service Pack 3, ndėrsa ti shkon e instalon tek njė tjetėr me SP2, normal qė nuk do tė funksionojė.
    Lexo emėrtimin,

Ndėrsa ndryshimi i gjuhės tek Office 2007 bėhet duke ndjekur njė listė tė gjatė veprimesh:
    http://technet.microsoft.com/en-us/l.../cc179091.aspx

Dhe pėr mendimin tim, mė lehtė t'a heqėsh e tė instalosh versionin nė anglisht nėse e ke gati.

mufitk vec gjuha e PC-se nderrohet me ndonje Language package qe mund te gjesh sa te duash ne net... por nqs i ke edhe programet ne frengjisht atehere ose beju nje repair( nqs i ke setupet ne pc ose ne disk) ose unistaloiji edhe vendosi per se dyti !
    She's the morphine queen of my vaccine.

Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    Flm te gjitheve per pergj tema le te mbyllet gjithcka u zgjidh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

windows xp shqip

kam nje program windows xp ne shqip qe kthen sistemin ne shqip,kur e rregjistrova ne fillim para ca kohesh te gjtiha ikonat u kthyen ne shqip ,kurse tani disa jane ne shqip dhe disa te tjera jane ne anglisht psh menuja all programs ne fillim lexote "te gjitha pogramet" kurse tani eshte ne anglisht, e kam rinstaluar dhe nje here tjeter programin po perseri eshte kthyer ne shqip pjese pjese, por ju lutem me ndimoni si ta kthej te gjithin sistemin ne shqip,sidomos ikonat dhe menute ne desktop qe jane kryesore, aktualisht i kam ne anglisht faleminderit shum per leximin

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Nje pyetje pasi e ke riinstaluar je i sigurte qe i ke fikur updatet sepse ka mundesi qe ndonje updat i windowsit te ta kete shkaktuar kete problem.
    have a little faith!!!

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  2. Dėshtimi i gjuhės standarde shqipe te gegėt!
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. A Mund Te Zgjerohet Baza Dialektore E Shqipes Standard?
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 17:04
  4. Baza dialektore e gjuhės standarde
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •