Close
Faqja 2 prej 32 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 315
    http://www.tropoja.org
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388

Probleme me azhurnimin e Windows (Windows Update)

sa her du me bo windows update
    dhe me nxjerr kte mesazh dhe me ka merzit qe me thot nuk je i futur si administrator por une ne fakt jam i futun.
    -----------------------------------------------------------------------------
    Administrators Only

To install items from Windows Update, you must be logged on as an administrator or a member of the Administrators group. If your computer is connected to a network, network policy settings may also prevent you from completing this procedure.

Note If you are running a Windows 2000 (except DataCenter), Windows XP, or Windows Server 2003 operating system, you can run the local administrator account on your computer without having to log off and then log on again.

To run as the local administrator in Windows XP or Windows Server 2003:

Click Start, and then click All Programs (or right-click Windows Update if it is available).
    Right-click Windows Update.
    Click Run as on the menu that appears.
    Do one of the following:
    Enter the password for the administrator.
    Enter the user name, domain name, and password of a different user account that has administrative permissions on this computer.

To run as the local administrator in Windows 2000:

Click Start, right-click Windows Update, and then click Run As on the menu that appears.
    Do one of the following:
    Enter the password for the administrator.
    Enter the user name, domain name, and password of a different user account that has administrative permissions on this computer.

If the option to run as the local administrator is not available:

Click Start, right-click Windows Update, and then click Properties.
    Click the Shortcut tab, and then select the Run as different user check box.
    -------------------

ja kte mesazh me nzjerr
    pls help

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    shiko nje artikull te microsoftit per kete rast
    te tregon ekzakt rrugen qe duhet ndjekesh perfshire ketu edhe modifikim te regjistrit
    http://support.microsoft.com/?kbid=316524
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

http://www.tropoja.org
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    ekam pa ate ben po prap nuk ben
    ashtu me del perseri

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

kjo win update eshte ajo qe instalojme ato te rejat e fundit qe kane dal.Mbrojtes te kompjuterit.Apo gaboj?
    Un gjithmon marr ato service packs kritike nuk e di nese eshte kjo WIN UPDATE.
    Dhe nqs eshte kjo me thoni a zene vend te memorjen e kompjuterit keto qe marr une?
    :^zilet

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Postuar mė parė nga Tironsja
    kjo win update eshte ajo qe instalojme ato te rejat e fundit qe kane dal.Mbrojtes te kompjuterit.Apo gaboj?
    Un gjithmon marr ato service packs kritike nuk e di nese eshte kjo WIN UPDATE.
    Dhe nqs eshte kjo me thoni a zene vend te memorjen e kompjuterit keto qe marr une?
    Tironce pe tirane
    mire ben te apdates vetem ato qe te duhen nqf se nuk te hyn ne pune perse ? le te jete e mire sa te doje
    tani aty ku storen filet( si pune magazine) quhet Hard Drive sa me pak aq me mire psh hyn ne nje magazine qe eshte plot dhe gjer te gjesh dicka te dalin thinjat kurse kur ka pak gjera dhe te sistemuara e gjen kollaj dhe ke kohe te besh ndonje gje tjeter (qe mua nuk me intereson LOL)

sa per memorjen e komputerit
    kemi dy llojesh
    ROM = Read Only Memory keto te duhen qe kur ndez comp te dije cte beje
    RAM = Random Acess Memory keto jane vetem perkoheshisht dhe sa vjen dhe e ngadalesojne comp dhe kur ti punon ne comp me ore e dite ato sa vine e ngarkohen me shume po ka nje zgjidhje te thjeshte shuaje comp e ndize perseri
    sepse kur e shuan asgje nuk ngelet me ne RAM dmth fillon nga zero perseri

Progradecari
    flm per shpjegimet
    Une ne fakt update vetem ato qe thone critike.
    Me kane thene qe duhet ti update edhe e bej rregullisht,se di ne bej mire apo keq
    Nuk e di keto ne Hard Drive hyjn ?Pra kete doja te dija a zen vend ne kompjuter apo jane thjesht perberes te ndonje fille egzistente ,por qe ka nevoj per perberes te rinj.
    S'di a u shpjegova qarte.
    :^zilet

Shkodran Maska e ero
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Ohio
    Postime
    24

Pėrmirėsimi nga Windows XP Home nė XP Pro

Pershendetje,

Jam duke kerkuar te blej ne kompjuter te ri edhe kam pare shumice e tyne vijen standard me XP home edition i cili nuk me pelqen por per te bere upgrade tek XP Professional do te me kapet nja $400(perafersishte nga DELL). Une e kam XP professional qe e kam te blere edhe te installuar ne PC teme. Problemi im eshte qe nuk e di ata blej me XP home Edition edhe pastaj te installoj XP Professional apo ..(megjithese kjo nuk duhet te jete e mundhsme) ta porosisipa operating system edhe une pastaj ta installoj XP Pro? Tek komjuteri qe kam, ka pase Windows 98 edhe kur e installova XP Pro me morri shume memorje ngaqe e mbajti '98 qe une te kisha mundesine te kthesha tek 98 kur mund te kisha ndonje problem me XP. By the way, a eshte ndonje mundesi edhe a keshillohet te shkoj e ta pastroj PC nga 98. Cdo keshille vleresohet, Faliminderit.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk mund te instalosh windows Xp Pro kur kompjuteri ka windows XP home
    Edhe te provosh duke bere particion dhe ta instalosh ne nje particion te ri windows XP pro duke krijuar sistem dual boot sikur ska kuptim pasi jane pothuaj e njejta software(XP Pro ka me shume funksione per sigurine dhe rrjete ne korporata)
    Te besh kalim nga windows XP home ne XP professional te duhet nje CD
    XP professional UPGRADE
    CD XP Pro Upgrade jane me te lira ne cmim.Kjo CD mund te te instaloje XP Profesionalin mbi XP Home
    Gjeja me e mire qe mund te besh eshte te blesh nje sistem "Barebone"
    dmth sistem skeletor kutia te kete vetem motherbordin,pentiumin 4, power supply dhe DDRAM
    memorje te ngulur ne motherbord ,kjo gjithmone ne rastet kur ke nje kompjuter
    nje cike te vjeter,pastaj i merr kompjuterit te vjeter CDROM driverin,Floppy driverin,harddriverin Videokarten,Modemkarten qe ka dhe ja instalon motherbordit te ri.Shiko me kujdes te lidhesh konektoret e butonave te ndezjes sipas skemes ne motherbord tek Front Side Panel Si cmim mund te shkoje rreth 380 dollar
    Ne qofte se do futesh hardrive te ri atehere do te te duhet te shkosh te nje kompjuter tjeter
    tek www.bootdisk.com shkarkon nje skedar per boot per windows XP pro,ne 6
    disketa flopi.Instalon setup boot file nga disketat sa ndez kompjuterin pastaj fut dhe instalon winXP Pro me CD
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 18-07-2004 mė 18:07
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Me sa di unė, edhe duke patur windows XP home, mund tė instalosh Windows XP Pro dhe nuk ėshtė nevoja tė kesh disk special. Disku qė ke ti pėr Windows XP Pro duhet ta bėjė punėn.

Fut CD e windows XP Pro nė kompjuter, rifillo kompjuterin dhe instalimi duhet tė fillojė automatikisht nga CD. Aty do tė tė pyes nqs do tė instalosh XP PRO si pėrmirėsim (upgrade) apo si sistem tė ri. Nqs e instalon si pėrmirėsim, kompjuteri do mbajė tė gjitha programet qė mund tė ketė instaluar kompania qė prodhon kompjuterin dhe do ndryshojė vetėm skedarėt e windowsit. Mqns kompjuteri yt do jetė i ri, nuk besoj tė kesh ndonjė program tė rėndėsishėm, prandaj ėshtė mė mirė tė fshish XP home dhe tė instalosh njė version tė ri (clean install) tė XP Pro. Rekomandoj versionin e ri qė jo vetėm tė kursesh vėnd por edhe nuk do kesh probleme me disa kopje tė tė njėjtit skedar.

Gjatė instalimit, ti do kesh mundėsinė tė fshish C: dhe tė instalosh versionin e ri tė windowsit.

Nqs nuk ke CD tė saktė tė window XP Pro, mos bli versionin e plotė por bli XP Upgrade qė ka pėrmėndur Beni mė lartė.
    Edi

Thumbs up Ndėrrimi i gjuhės sė IE nga anglishtja nė frėngjisht

Pėrshėndetje.

Hapa fatalisht njė mail qė pėrmbante virus dhe m'u desh ta riinstaloja me Recovery cd Window XP, mirėpo tani pas riinstalimit prezantimin e funksioneve tė faqes sė Explorer e kam nė anglisht dhe personalisht: - I am ignorant in english, ndaj do doja tė dija si duhet tė veproj qė ta kthej prezantimin e faqes
    ( File, Edit, View, Favorites, Tools, Help, Back, etj) nė Frėngjisht.

Nė pritje tė pėrgjigjeve tuaja ju falenderoj dhe ju uroj mbrėmje tė mirė.

Elna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 05-09-2004 mė 18:06

Faqja 2 prej 32 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  2. Dėshtimi i gjuhės standarde shqipe te gegėt!
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. A Mund Te Zgjerohet Baza Dialektore E Shqipes Standard?
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 17:04
  4. Baza dialektore e gjuhės standarde
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •