Close
Faqja 23 prej 32 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 315
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Jo me cdo lloj Windows Vista Home Premium DVD mund ta instalosh pasi nuk do te te njofe CD Key duhet te kesh nje DVD per Windows Vista Home Premium OEM qe te te njofe CD Key qe ke patur ne Sistem. mund te kontaktosh me Kompanine e prodhimit te laptopit mbase ata mund te te postoje nje DVD per OEM Windows Vista Home Premium per nje vlefte me duket 20-30 $

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Si ta kthej Windows 7 nė shqip ose gjermanisht?

Pershendetje te gjithve se pari.

Sapo instalova Windows7 dhe nga ai shoki qe e morra kete OS, ishte ne gjuhen angleze, kisha harru mi than ati qe e du Gjermanisht, po masi fillova instalimin nuk u ndala me. Dua te me tregoni se si mund ta ndrroj gjuhen pa e shkarkuar edhe njeher te terin nga interneti, ka ndonje mundesi qe ta ndrroj gjuhen nese ka ne Gjuhen Shqipe ose ne gjuhen gjermane?

Ju falimenderoj. Kalofshi mire.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    o MmEeTtIi aje i vetdishum qe ke nje sisitem operativ version beta !! a edin qe nuk esht ky sistem ta besh te perdorshem, esht verzion testues njeher per njeher dhe asgje me teper...
    ende pa e fut mir ne internet fillojn problemet te cilat skan fund.
    sa per gjuhen mund ta maresh ketu gjuhen gjermane http://download.softpedia.com/dl/930...CLP_DE_DVD.iso
    por un te jap si kshill qe mos te lshohesh shum ne te sepse nuk esht sisitem perfundimtar

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    pajtohem plotesisht me cvcx

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po mire se nje pyetje kisha. Perse duhet ta instaloni windows 7 beta. Versjonet beta jane versjone qe microsoft I leshon per specjaliste sistemi, specjaliste paisjesh, fabrika paisjesh, programuese, korporata te medha qe kane sherbime specjale edhe duhet te testojne. Psh une ne pune megjithse vista ka 1 vit e kusur qe ka dale akoma e kemi ne testim e siper windows 7 e filluam ta testojme javen e kaluar po kjo jo se skemi ca te bejme edhe eshte I bukur po thjesht per te analizuar si punojne programet e sistemi une ne kete enviroment.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ishte aq i bukur funksiononte aq mire sa ma mbushi mendjen qe ta mbaj beta versionin. Po pasi fillova ta perdor pak Teamviewer sbonte, disa program qe mu deshen nuk banin, dhe shume file qe kisha ne pjesen tejter te Hard Diskut smi hapte e instalova prap Vistan.

Mua me pelqej shume Windows7 sapo te dele versioni i plote do ta marr dhe do ta perdore ate ishte shume i bukur, po fatekeqsisht programet qe une desha ti perdori nuk punonin per kete version dhe keshtu e mora prap Vista.

cycx te falimenderoj per ndihmen, sdi cfar ishte problemi thoshte " This language pack cannot installed on this Computer" edhe e lash te gjithen megjitheate flm shume nga ti.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    zwitzerland
    Postime
    29
    lerni te qet edhe visten edhe window 7 po mendoj mos i perdorni asnjeren se te 2-jat probleme po sillin sa doni, keshtu qe un per vete i kam provu te 2, as njera nuk punon si duhet kan mangsi teper jo kameren nuk e njeh jo naj driver tjeter kshtu qe lerni e mos i prekni kurr por vetem --------- xp

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165

Windows XP Service Pack 3 dhe Internet Explorer

Deshiroj t'u bej nje pyetje. Perse ne windows service pack 3 nuk posedon internet explorer si browser burimor. e kam fjalen aty ku hyn me tastin e djathte ne destkop duke zgjedhur properties pastaj desktop dhe costumize destktop.

Internet Explorer paraqitet sikur nje file shortcut.

A ka ndonje Windows XP service pack 3 qe ka windows Explorer burimor. pra qe eshte ne 4-shen e windowsit: My Computer, My document, My network Places, Recycle bin si dhe internet Explorer.

Nese ka ndokush nje windows te till service pack 3 Ju lutem postone ne kutin time postare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Ajo qe te duhet ty, eshte vetem te marresh ndonje XP SP3 te modifikuar piratisht!

une e kam nje te tille ne PC time... mjaft i bukur, dhe me IE7 burimor!

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Ajo qe te duhet ty, eshte vetem te marresh ndonje XP SP3 te modifikuar piratisht!

une e kam nje te tille ne PC time... mjaft i bukur, dhe me IE7 burimor!
    Shume bukur nese e ke dergoma ne kutin time private.

Dhe desha te pyes a eshte Windows normal pa themse te Vistas apo si.

Sidoqoft nese e gjen kund ne internet dergoma
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga crackeri : 05-02-2009 mė 03:53

Faqja 23 prej 32 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  2. Dėshtimi i gjuhės standarde shqipe te gegėt!
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. A Mund Te Zgjerohet Baza Dialektore E Shqipes Standard?
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2006, 17:04
  4. Baza dialektore e gjuhės standarde
    Nga Albo nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 31-07-2006, 05:20
  5. A ekzistojne tabu ne shoqerine tone sa i perket gjuhes shqipe?
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 11:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •