Dacort jam o perla.nuk po e vazhdoj repliken se do perfundoj debat dhe nuk jam ne qef...Kalfsh mire...
Dacort jam o perla.nuk po e vazhdoj repliken se do perfundoj debat dhe nuk jam ne qef...Kalfsh mire...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Pershendetje.
Ne Pc kam te instaluar Windows Vista. Sapo bej te ndez kompjuterin me del tabela qe nxjer procesin e Updatit te windowsit. E kam te lidhur me internetin po rri 2 min dhe kompjuteri ben vet restart (Ngecja eshte ke stadi 3/3) . Dhe ket gje ben vazhdimisht. Ka ndonje menyr sesi mund ta heq fare updatin dhe te vazhdoj punen normalisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Olsir : 20-12-2008 mė 09:44
Ktu me posht po ve nje foto te ekranit
Desha te shtoja dhe dicka. Windowsi eshte Origjinal dhe jo i krakuar.
shko te control panel dhe gjeje automatic updates dhe beje OFF
Po nuk hapet fare pc. del vetem kjo tabel, rri 2 min dhe ben restart. Dhe perserit te njejten gje.
A di ndonje me me dhen ndonje pergjigje si me e zgjidh ket? Apo ti bi shkurt format aty e maroj pune.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 20-12-2008 mė 17:32 Arsyeja: Bashkimi i postimeve.
Starto windows me Vista CD brenda edhe bej recover startup edhe pastaj ristarto kopmpjuterin
ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
O ardo a fshi dokumenta ktu apo jo? Se skam formatu ndonjeher me Vista dhe sja kam iden.
Ard thnx je i madh.
Pėrshėndetje, nė laptopin tim kam pas sistemin operativ Windows Vista Home Premium (Tė lincensuar) por pas disa muash qė kisha blerė laptopin e instalova XP
Tash dua tė mar njė cd pirate tė Vista Ultimate dhe tė instaloj por me serial numėr tė Vista Home Premium sepse atė serial e kam dhe me at ka qenė i instaluar Vista Home Premium tash tė njejtin dua ta pėrdor nė Ultimate.
A mundem?
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
Krijoni Kontakt