Ate e di qe mose te dali ikona pore kure i jape install nuk e mere me kuptone.
Nuk e perfundon sepse windowsi qe kame eshte me krak pra eshte i vjedhur.
Ate e di qe mose te dali ikona pore kure i jape install nuk e mere me kuptone.
Nuk e perfundon sepse windowsi qe kame eshte me krak pra eshte i vjedhur.
Duhet pare ditari i instalimeve te windowsit media center.
Klikohet start dhe shkohet ne search.Ne kerkim futet mcsetup.log dhe kerkim.
Te rezultatet e kerkimit,klik i djathte te skedari mcsetup.log dhe e hap menotepad ose microsoft word.pasi u hap kliko lart ne edit dhe find.Aty fut fjalen"failed"Klik gjej,(find).Shiko tekstin prane fjales (find) ne blu ne tekst.Aty shiko cfare thote teksti.Klik perseri ne edit lart dhe "find".Klik ne "find next" per te pare mesazhet e regjistruara te gabimit me fjalen deshtoi(failed).Mesazhed me teksin e deshtimit i kopjon dhe i fut ne forum.
---
Nqs te faqja e mikrosoftit kerkon te shkarkosh nje skedar azhurnimi update dhe pasi klikon ne butonin"download",asgje nuk ndodh atehere mund te jene 2 probleme.1.Aktive X i ke te bllokuara si dhe funksione te skriptit ne browser te caktivizuara.Nqs eshte ky problem do postoj detaje me vone.
Provo ti besh edhe nji here crackun e windowsit (qe ta besh geniune).
Me mire kerko ne google per Genuine windows ose per Wpa_kill
Keyboard not found .... press any key to continue!
kam ne pc nje windows vista grek te licensuar.si mund ta kthej ne gjuhen angleze te gjithe windowsin pa e formatuar?E kam fjalen mos ka ndonje link per kete pune.Ju kujtoj se windowsi eshte instaluar nga nje cd vista qe ka qene ne greqisht.
Nuk behet ndryshimi gjuhes pa formatim.Ke nje MUI pak.Te kjo faqe klik ne linkun Anglisht.http://beqiraj.com/windows/vista/32-...pack/index.asp Per windows xp te kjo faqe.http://beqiraj.com/windows/2002/lip/index.asp Ben nje fare ndryshimi te gjuhes,por jo transformim te plote.Me mire futi nje cd windowsi anglisht dhe formatoje dhe instalo windowsin anglisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-03-2008 mė 00:49
Ka mundsi dikush te me tregoj se si ta rreguloj ket problem..ka ca koh qe mundohem ta rregulloj por e kot..nuk mund te bej update..kam problem me ket Code 8000FFF
shiko foton
http://img255.imageshack.us/my.php?image=updatehl6.jpg
A ka mundesi dikush qe te me ndihmoj ta Kthej Windows Wista nga Gjuha Gjermane ne ate Angleze pasi qe me kane sjellur nje Laptop nga Gjermania por eshte ne gjuhen Gjermane prandaj mundesishte me nevojitet ndihme??
Te figura klik te linku"view missing updates" per te pare cfare nuk merret.
Kliko edhe te linku tjeter poshte update histori per te pare ku ngec,jep mesazh gabimi.Provo te fikesh ndezesh kompjuterin qe azhurnimet qe ke marre me sukses te aplikohen ne sistem.Rilidhesh me internet dhe provon te besh azhurnim per ato qe deshtuan heren e pare ne shkarkim.
Ne cep te ekranit poshte klik i djathte dhe exit ikones se antivirusit dhe antifirewallit nqs ke.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-05-2008 mė 15:03
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Edhe une e kam Gjermanisht dhe disa kohe perpara kisha deshire ta ktheja ne Anglisht, por tashme vendosa ta mbaj Gjermanisht.
Di qe, sic permendi dhe MmEeTti qe ekzistojne disa te quajtura Language Interface Pack(LIP) qe instalohen dhe sistemi i operimit kthehet ne gjuhen e deshiruar.
Por kam frike se LIP nuk instalohen dot ne Vista Home Premium
LIP me sa di une instalohen ne os anglisht vetem!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt