Dita Desha me tregu qe di anglisht, por aha me duket se ja kam fut kot lol
E kisha fjalen per party anes detit tek pllakat ku jane hap ato baret. Po te kesh qene veren e shkuar duhet te kesh pare dritat.
Sa per aktivitetet kulturore saranda vjet ka bere disa. Njera ka qene nje koncert nuk e di kush e organizonte (me duket porta e fatit) por mbaj mend qe u be ne qender te Sarandes me kengetare. Pervec ketij ka qene dhe nje tjeter por qe une nuk kam shkuar tek asnjeri.
Mgja nuk po them qe kane qene te mjaftueshme, por presupozohet qe kete vit disa TV dhe bashkia te koordinohen dhe te kryejne nje ser aktivitetesh......
Mua per vete me kane pelqyer gjithmon pushimet ne Sarande.
Disa nga vendet ku mund te behet plazh i qete jo larg Sarandes pervec ksamilit jane :
Tek kampi i puntorve qe eshte 5 min me makine Kakomeja qe per te shkuar aty ka skafe te cilat te cojne ne mengjes dhe te kthejne ne mbasdite dhe nuk eshte shume e kushtueshme. Tjeter vend i mrekullueshem per plazh eshte Manastiri pak metra larg Kampit te puntorve.
Nqs ndonjeri ka shume qejf dhe ska mundesi te prenotoje vet hotele apo deshiron shtepi le te me shkruaj ne PM dhe te shof nese mund tju ndihmoj.....![]()
Krijoni Kontakt