Reina, me siguri qe je nje vogelushe e embel.
Reina, me siguri qe je nje vogelushe e embel.
Paramount Picture
Po,por zemra mund edhe te plase. psh nga marazi.
Paramount Picture
Postuar mė parė nga Lela01
Te jetosh ne vend te huaj nganjehere te ben qe te mohosh edhe kombesine per vete faktin qe ne shqiptaret na kane "shume qef" qofte ne Greqi, Itali apo vend tjeter, prandaj edhe nuk kane qene te paket ata shqiptare qe jane prezantuar si italiane, grek apo ku e di se cfare tjeter. Nuk dua t'i gjykoj aspak ata qe kane vepruar keshtu sepse te gjithe kane pasur nje hall qe kane mohuar kombesine por une vete prsonalisht nuk e kam mohuar kurr qe jam shqiptare dhe nuk do ta bej kurr nje gje te tille. Biles biles jam shume krenare qe jam shqiptare...
mbase je bukuroshe
![]()
100% tani me shume se kurre...
MtrX ubicumque felix
O korqare o hiq farePostuar mė parė nga Hott_korcare01
Edhe un sidomos Korcare..![]()
isha ne mesin e armiqeve, identitetin kurr se mohova por edhe me shume e forcova dhe shiptare me ka lindur nena dhe shiptare do vdese.
fytyrat jane hapur
Jum lind ne Gjėrmani, e kam nenshtetsin gjėrmane dhe jugosllave...... po veten e njo si shqiptar. Kurr nuk kam me harrua prejardhjen time, gjithmon kam mu kan shqiptar.
Kush mohon vendin e tij,ka mohuar vetveten,une qe po shkruaj kam ngritur flamurin shqiptar neper panairet e botes.Dy here ne Bari te Italise,nje here ne Milano,nje here ne Cikago,dhe nje here ne New York.Ne te gjitha rastet nuk kam hezituar tu them te gjitheve qe jam shqiptar.Ne panairin e Milanos dhe te Barit,kam kostatuar(me keqardhje)qe nje pjese e shqiptareve vinin dhe mundoheshin te hiqeshin si Italiane.Kishte dhe te tjere qe vinin dhe na uronin nga zemra,duke na thene,qe ju lumte sepse tani kemi cfare tu themi miqve tane italiane qe dhe ne shqiptaret dime te punojme.Uroj te gjithe ata qe kane shkruar qe nuk e mohojne vendin e tyre.Paragjykimi per ne ndodh vetem ne Europe,sepse ne SHBA kjo gje nuk ben fare pershtypje,sepse atje shqiptari nuk ka emer te keq.Urime te gjithe Shqipetarve kudo qofshin.
Une e deklaroj vehten shqiptar por nuk kam ASNJE arsye te jem me krenar se nacionalitetet tjera botnore.
...buzėqesh se nuk do tė harroj...
Lancelot
Jam 100% krenare qe jam Shqipetare edhe e them pa mu trembur syri!
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Krijoni Kontakt