Close
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 188
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    21

E dashur Flava,

Citim Postuar mė parė nga Flava Lexo Postimin
    Jam Shqiptare dhe krenare, as e kam vene ndonjeher ne dyshim kte gje apo t'a kem fshehur, apo te me kete ardhur turp..Jam antiGreke !! Rrofte Shqiperia dhe gjuha shqipe!! Kisses per te gjith patiotet...Flava!
    ...po lexoja pas shume kohesh qe nuk hyja ketu mesazhe qe me zuri syri pa ndonje qellim te caktuar...jam me e lire tani ne mengjes dhe mund te rri pak me teper ne pc per gjerat e mia...
    desha vetem te te them qe u tristova kur lexova "antiGreke" por jo sepse nuk di qe ne bote ekzistojne keto fenomene, desha vetem te te shpreh si u ndjeva une ne ate moment te caktuar..ndoshte nuk te intereson fort por dua te te them 2 fjale mbi personin dhe familjen time: jetoj ne itali prej gati 20vitesh, im shoq eshte italian, ime bije gjysem, une kam lindur ne durres nga familje gjysem dropullite e gjysem zagorite: shqiptaret qe me njohin ketu me thone qe nuk jam "shqiptare"po"gjirokastrite" ...per mua eshte nder ēdo gje qe ka te beje me prejardhjen time, ndryshe do te vetmohohesha...e nuk mund te arrija te pohoja asnjehere qe jam anti X kombi apo anti Y populli: ne durres kam jetuar 16 vjet( ne tirane 8) e ketu punoj me gjithe emigrantet nga te kater anet e rruzullit...jane te gjithe te mrekullueshem me karakteristikat e kulturave te tyre po aq te "urryeshem" edhe me difektet e tyre simpatike...Greqia per mua eshte po aq e mrekullueshme sa Egjipti, sa Senegali sa Lisbona o Parisi a Londra o Montecarlo apo kodrat e Cesenes e Urbino e sa plazhi i Durresit e universiteti i Tiranes.SEKRETI mbetet vetem truri yne i kufizuar e mosnjohja e tjetrit...
    Mepelqen shume ky forum e ju uroj te gjitheve dite e pune te mbare...ketu jemi goxha ne krize po do kaloje si ēdo gje tjeter...

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Jam krenar qė jam shqiptarė!

SHQIPĖRIA DHE KOSOVA( NATYRORE , PRA ME ILIRIDEN, KOSOVEN LINDORE DHE ANAMALIN) SI DHE CAMĖRIA JANĖ NJĖ DHE DO TĖ BĖHN NJĖ JO VETĖM PĖR QEF TĖ SHQIPTARĖVE POR EDHE PĖR INAT TĖ TĖ TJERĖVE!

Kili
    SHQPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    keto jane pasojat e pubartetit.

teme leshi

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Te drejten, kur isha ne shkollen fillore e vinte mami me me mare i thoja mos fole Shqipe prane shoqeve mia kisha turp.E tani kam turp pse flisja ashtu,tani djehem krenare qe jam Shqiptare dhe kendoj shqip ne shkoll edhe para shoqeve pa pasur turp fare.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Une jam shqiptar dhe krenohem me Kombin tim,Flamurin tim,Hymnin tim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Une nuk jam nacionaliste por Shqipetare tej e pertej,me gjithe se nuk e kam neneshtetesine Shqipetare,por kam vetem nenshtetesine Gjemane.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Un e ndjej veten Shqiptar qka thon tjeret veq Bye bye.
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [B]Une do te ndjehem se jam shqipetare, kur te shoh dhe te tjeret qe te jene ne nivelin tim edukativ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deri tashti druhem te them se jam shqipetare.[/B]Nuk mund te pranoj te jem dhe i dhier dhe me koke perpjete.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    edhe une jom shqiptar po nuk kisha dasht te jom ,pore mendoi se jom me i mire se 50% e shqiptarve.Une kurre se kom fshehur identitetin tim komtar por nuk me kan shiquar me sy te mir ata qe me kan pytur.Serbija e greku e ca shtete tjera kan kriju nji opinjon te keq per ne ,po as ne si kemi demantuar shum ate qe na servihej nga politika shoveniste e prapaganda qe na kan paraqitur si njerz te pa kultur ,te eger etj .Edhe nga ca shqiptar qe anojn sa nga greku sa nga arabi me bejn qe une te ndihem shqiptar i nji lloj tjeter.Tamam jom nji shqiptar qe do e donte te me kishte nena greke per qun e ajo serbe te till me do nena ime por nuk me duan shqiptaret ....a duhet te jem edhe une SHQIPTAR.hapsja e temes me beri te shkruaj se nuk kom postuar ka ca dit TUNG.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Jam shqiptare dhe jam krenare , brez pas brezi do lindim shqiptar dhe vetem shqiptar.

kjo tem mi perkujton shum njerz qe i njohe qe deklarohen qe nuk janź shqiptar kta te mjere mendojne qe te thuash jam italian apo jam grek do jen mat mire dhe me vjen keq qe te gjithe jane shqiptar nga shqipria qe e mohojne ket gje te shemtuar , ata s'kanź identitet.

ndoshta ka edhe te kosoves edhe tź ilirides por nuk kam degjuar deri me tani .

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  2. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  3. Kadare - "Kombi shqiptar nė prag tė mijevjeēarit tė tretė"
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •