...po lexoja pas shume kohesh qe nuk hyja ketu mesazhe qe me zuri syri pa ndonje qellim te caktuar...jam me e lire tani ne mengjes dhe mund te rri pak me teper ne pc per gjerat e mia...
desha vetem te te them qe u tristova kur lexova "antiGreke" por jo sepse nuk di qe ne bote ekzistojne keto fenomene, desha vetem te te shpreh si u ndjeva une ne ate moment te caktuar..ndoshte nuk te intereson fort por dua te te them 2 fjale mbi personin dhe familjen time: jetoj ne itali prej gati 20vitesh, im shoq eshte italian, ime bije gjysem, une kam lindur ne durres nga familje gjysem dropullite e gjysem zagorite: shqiptaret qe me njohin ketu me thone qe nuk jam "shqiptare"po"gjirokastrite" ...per mua eshte nder ēdo gje qe ka te beje me prejardhjen time, ndryshe do te vetmohohesha...e nuk mund te arrija te pohoja asnjehere qe jam anti X kombi apo anti Y populli: ne durres kam jetuar 16 vjet( ne tirane 8) e ketu punoj me gjithe emigrantet nga te kater anet e rruzullit...jane te gjithe te mrekullueshem me karakteristikat e kulturave te tyre po aq te "urryeshem" edhe me difektet e tyre simpatike...Greqia per mua eshte po aq e mrekullueshme sa Egjipti, sa Senegali sa Lisbona o Parisi a Londra o Montecarlo apo kodrat e Cesenes e Urbino e sa plazhi i Durresit e universiteti i Tiranes.SEKRETI mbetet vetem truri yne i kufizuar e mosnjohja e tjetrit...
Mepelqen shume ky forum e ju uroj te gjitheve dite e pune te mbare...ketu jemi goxha ne krize po do kaloje si ēdo gje tjeter...
Krijoni Kontakt