Close
Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 188
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Gjaku kur me pikon ben Ship.., Shqip.., Shqip.., Shqip
    ...............................

Jam SHQIPETAR!

Nuk e di a me degjoni..!?

Jam SHQIPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Jam SHQIPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

SHQIPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Sapo thyeva karriken ku isha ulur....!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-01-2009
    Postime
    116
    une jom nga kosova por pa dushim se jom edhe SHQIPTAR dhe mendoj se osht nje gabim qe shumice e njerze e bej dhe thojn se jam kosovar (ne jemi shpipetar por banojm ne kosoc)
    sepse po ta kqyrim ne histori kemi qen nje SHQIPTAR por ndodhi fatkeqsija dhe na ndan, prandaj mendoj se duhet te luftojm qe te bejm nje komb te vetem pra nje shqiperi siq i ka hije, ky osht mendimi im per shqipetaret

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Kam njč LņT si njč AR, se me shekuj jam SHQIPTAR ]
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [LoTi] : 12-03-2009 mė 13:40
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    jam me zemer shum bujare kam ne shpirt shum hajgare ne bot ndihem shqiptare
    shqiptareeeeeee 100%
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Nese me pyesin kur ndodhem jashte tregoj ate cfare jam(shqiptare pra)....por sa here qe e them krijohet nje situate e sikletshme.........te shikojne gjithe habi.. "si qenka e mundur sipas tyre" (kushedi si na pandehin pa na njohur),..dhe leshojne brockulla te tipit: "ua nuk dukeni" (qe ndihem e fyer prej kesaj, e inatosur;ne siklet me nje fjale), dhe kur iu ktheva dikujt e i them "cfare pret ti te shikosh"....,e pa qe e leshoi gojen pa u menduar edhe tha kot me kot pa lidhje "epo ja je e gjate".....idotesira me oke me nje fjale...po problemi qendon se ate vertet na paragjykojne(shumica prej tyre).....dhe ne na vjen keq per kete.....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    SHqiptar rrafsh 20cantin

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    shqiptar e malsor nga ato te fortit bile.
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

i/e regjistruar Maska e Burreli1924
    Anėtarėsuar
    05-06-2009
    Postime
    86
    Citim Postuar mė parė nga Flava Lexo Postimin
    Jam Shqiptare dhe krenare, as e kam vene ndonjeher ne dyshim kte gje apo t'a kem fshehur, apo te me kete ardhur turp..Jam antiGreke !! Rrofte Shqiperia dhe gjuha shqipe!! Kisses per te gjith patiotet...Flava!
    nuk eshte e nevojshme te thuash qe je anti greke qe te besojn qe je shqiptare.

mjafto shqiptare e thjeshte nuk ka nevoje per zbukurime.
    Me mire jeto nje dite si Luan,
    se 100 vjet Lepur.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Aloe Lexo Postimin
    Nese me pyesin kur ndodhem jashte tregoj ate cfare jam(shqiptare pra)....por sa here qe e them krijohet nje situate e sikletshme.........te shikojne gjithe habi.. "si qenka e mundur sipas tyre" (kushedi si na pandehin pa na njohur),..dhe leshojne brockulla te tipit: "ua nuk dukeni" (qe ndihem e fyer prej kesaj, e inatosur;ne siklet me nje fjale), dhe kur iu ktheva dikujt e i them "cfare pret ti te shikosh"....,e pa qe e leshoi gojen pa u menduar edhe tha kot me kot pa lidhje "epo ja je e gjate".....idotesira me oke me nje fjale...po problemi qendon se ate vertet na paragjykojne(shumica prej tyre).....dhe ne na vjen keq per kete.....
    Tamam,dhe ne Malpensa Airport pyeta nje Italian: te lutem si mund te shkoj ne Milano Centrale?Me tha ti je shqiptar apo jo?Po i thashe ne X vend banoj dhe punoj.Mu pergjigj: ju ka bere,miserabilteti,fukaralliku,injoranza dhe pislliku te merrni rruget e botes.Po te pyes te me ndihmosh,ju pergjigja(nervat i kisha ne kulm,por mendoja pushimet).Kshu jeni ju tha,po e felliqni Italine?
    S'durova: jemi pak te vonuar,por halet e botes si kemi pastruar akoma ti prejardhes i Hanibalit...
    Pra kush sillet mire,tamam edhe ti ate bej ose e kunderta.
    Shqiptar deri ne vdekje(pa kulla dhe frengjia apo dinarik).
    Varet nga embrioni.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Emri shqiptar osht vetem brendakombetar, e te gjithe qe jetojme ne troje shqiptare edhe qe vijme nga ato - te gjithe jemi shqiptar, kurse ne bote njihemi - alban e kosovar (Albania, Kosova), si dy shtetesi te te njejtit komb shqiptar.

Pse nuk njihemi boterisht - shqiptar? Po alban, albaner. albanian, albanaise, albaneze. Para emrit shqiptar, jemi njohur - arban, arbanas, Arbania, qe perfshine te gjitha territoret shqiptare ne Ballkan dhe emri arban, u ndrrua si njohje boterore ne - alban, qe mos te kete pretendime territoriale greke e sllave, te ngushtohet territori shqiptar, vetem rreth nje fisi te ashtuquajtur - alban, qe historikisht as kemi ndonje princ alban, por thohet se ai fis ka jetuar nga Durresi ne Shkumbin, ne mes te Shqiperise se sotme politike, sipas nje harte gjeografike te Ptolemeut shek 2. Albanoi, Albanopolisi dhe qellimisht per tu lidhur idnirekt me Albanine e Kaukazit, gjoja si ardhes ne Ballkan edhe mos te kete pretendime territoriale ndaj Greqise!

Pra, pse nuk u njoht boterisht emri Shqipnia, Shqiperia dhe emri shqiptar? Vetem ne mungese theksimi, ku tingulli kju-ku latine - q, u muar direkt ne shqip, se kemi nje forme te lashte - SKIP, SKIPNIA, SKIPERIA. Vetknaqemi me njeritjetrin si emer - shqiptar dhe tash ka edhe pasoja, sepse gabimisht i themi njeritjetrit: une jam shqiptar e ti je kosovar - shume gabim, kur te gjithe jemi shqiptar, mund te jemi alban e kosovar, e jo shqiptar e kosovar, sepse aq sa je ti shqiptar kosovar, po aq osht edhe ai alban shqiptar dhe anasjelltas!

Shqiptar osht secili qe flet shqip dhe ndjehet bir shqipje!
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

Faqja 15 prej 19 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  2. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  3. Kadare - "Kombi shqiptar nė prag tė mijevjeēarit tė tretė"
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •