Kush Eshte Ai Ose Ajo Ce Nuk E NDjen Veten Shqiptar . Te Jemi Krenar Per Ket Komb DHe Per Ket Origjin Ce Kemi ....
Jam Krenar Ce Jam Shqiptar Dhe E Them Me Shume Shpirt
Kush Eshte Ai Ose Ajo Ce Nuk E NDjen Veten Shqiptar . Te Jemi Krenar Per Ket Komb DHe Per Ket Origjin Ce Kemi ....
Jam Krenar Ce Jam Shqiptar Dhe E Them Me Shume Shpirt
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
Une Me Teper Nga Te Gjithe
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
kush eshte ai shqiptar qe nuk e thote qe eshte nga Shqiperia ka edhe nga ato qe kan linduar jashte shteti po qe e kane familjen me origjine shqiptare qe nuk e quaj veten qe jane shqiptat une personalishte e kem pas vet nje rast qe kam pyetur nje person qe ka lindur jashte shqiperiese edhe ai me khtue pergjigje qe e quante veten shqiptar pranda asnjeri nuk duhet ta quaj veten te huaj
Shqiptar mer babe , se e du Shqiprine si drita syve,e kur nigjoj njerez qe e shesin veten per 2 lek ose qe lavderojne kulturen e te huajve apo bejne tifozllik per te tjeret e jo per Shqiprine mshko tensioni 19.
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
urime per temen Jola.
Si gjithmone rikthehesh ne forum me tema interesante.
Po te flasim per kete forum,edhe nje i huaj te futet
do ta ndjeje veten Shqiptar e jo me ne,qe kjo ndjenje na ka mbajtur gjalle neper kohera....
jam shqiptare.....dhe e ndjej veten te tille.....edhe pse nuk jam 100% me origjine shqiptare,une them gjithmone qe jam shqiptare.....w shqiperia
...dhe i llogjikes.Postuar mė parė nga Mataleo
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Shumica nga Shqipetaret qe ndodhen jashte vendlindjes, kane turp te flasin gjuhen e tyre kur jane me shoqeri...Kur ti e pershendet Shqip, ai ta kthen ne Anglisht, dhe ben sikur nuk te kupton....Bile disa here ta kthen "Une s'dua te flas Shqip"
nuk e di te tjeret !!!Postuar mė parė nga Jola
PO UNE JAM SHQIPTAR, KUDO QE NDODHEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ēam 25 karat
Krijoni Kontakt