Beratsja shume shume e bukur!
Me preku jashte mase!
Beratsja shume shume e bukur!
Me preku jashte mase!
mbaje veten mi mbaje vetenPostuar mė parė nga Shakaxhesha_399
Shume e bukur por shume e trishtueshme me beri per te qare.
nejse urime gjithe te mirat.jo me te qara mi goc
.
Hello from landi_mc
ahahhahahaha epo cte bejme aman se mbajme dot veten po te na mbajne mbahemi loooooool.
Pa ty nuk mund tė rri..!!
Pa ty jeta mė behet hi.
Pa ty varri nuk mė parnon..
Se zemra vetėm ty tė don..!!!
--------------------------------------------------------------------------------
mos beso te tjeret se bejne sikur mbajne po nuk te mbajnePostuar mė parė nga Shakaxhesha_399
ahahhahahaha epo cte bejme aman se mbajme dot veten po te na mbajne mbahemi loooooool.![]()
Hello from landi_mc
Hedh syte pertej dritares dhe per cudi, edhe pse eshte pranvere gjethet me duken se jane akoma te thara...Mos valle vjeshta ka ardhur perseri apo cdo gje me duket mua e tille qe kur ke ikur ti?????
Fiksoj shikimin ne nje pike bosh aty diku mes degesh dhe imazhi jot... Rri e me sheh atje mes degesh dhe une mes lotesh shoh fytyren tende ne mjegull...qesh dhe me shikon...Mos me shiko ashtu te lutem...Mos me shiko ashtu se une skam nevoje per meshiren tende sot...E di qe cdo gje ka perfunduar...Nuk eshte faji jot dhe as faji im...Ne jete duam shume gjera qe smund ti kemi dhe ne prape i duam... keshtu te desha dhe une... Duke te pare ashtu, padashur me vijne ne mendje gjith ato kohe qe kemi kaluar bashke, netet anes detit, kur vraponim si dy te cmendur ne shi,rruget e ketij qyteti tashme te vdekurdo rruge, cdo park, cdo cep e cdo lokal...GJITHCKA ka vdekur... as rrezet e diellit nuk depertojne brenda meje me...Cdo gje ka ngrire...edhe lumturia ime, dhe buzeqeshja ime ngriu...qava duke kujtuar se lotet do ishin te nxehte dhe do shkrinin gjithe ate akull qe ishte brenda meje por edhe lotet kishin ngrire
((Smund ta tret kete akull brenda meje...As kaq sjam e zonja te bej...Prandaj e urrej veten...E urrej veten qe smund te jetoje pa ty, qe smund te mos mendoje per ty, te urreje keto duar qe zgjaten per te te kapur dhe ste arrijne dot;keto kembe qe nisen per tek ty dhe ndalen; keta sy qe te shohin ty tek cdo cun; keto buze, kete shtrat, kete zemer, kete jete...Gjithcka...Kam filluar te te urrej dhe ty...Se ti me bere te urrej gjithcka qe kisha...
...keshtu e humba une veten...
Io_e_Te
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
shume e mire te lumte Io_e_Te ishte e bukur po mire po vertete keshtu te ka ndodh apo ishte thjeshte nje fantazi?Postuar mė parė nga Io_e_Te
Hedh syte pertej dritares dhe per cudi, edhe pse eshte pranvere gjethet me duken se jane akoma te thara...Mos valle vjeshta ka ardhur perseri apo cdo gje me duket mua e tille qe kur ke ikur ti?????
Fiksoj shikimin ne nje pike bosh aty diku mes degesh dhe imazhi jot... Rri e me sheh atje mes degesh dhe une mes lotesh shoh fytyren tende ne mjegull...qesh dhe me shikon...Mos me shiko ashtu te lutem...Mos me shiko ashtu se une skam nevoje per meshiren tende sot...E di qe cdo gje ka perfunduar...Nuk eshte faji jot dhe as faji im...Ne jete duam shume gjera qe smund ti kemi dhe ne prape i duam... keshtu te desha dhe une... Duke te pare ashtu, padashur me vijne ne mendje gjith ato kohe qe kemi kaluar bashke, netet anes detit, kur vraponim si dy te cmendur ne shi,rruget e ketij qyteti tashme te vdekurdo rruge, cdo park, cdo cep e cdo lokal...GJITHCKA ka vdekur... as rrezet e diellit nuk depertojne brenda meje me...Cdo gje ka ngrire...edhe lumturia ime, dhe buzeqeshja ime ngriu...qava duke kujtuar se lotet do ishin te nxehte dhe do shkrinin gjithe ate akull qe ishte brenda meje por edhe lotet kishin ngrire
((Smund ta tret kete akull brenda meje...As kaq sjam e zonja te bej...Prandaj e urrej veten...E urrej veten qe smund te jetoje pa ty, qe smund te mos mendoje per ty, te urreje keto duar qe zgjaten per te te kapur dhe ste arrijne dot;keto kembe qe nisen per tek ty dhe ndalen; keta sy qe te shohin ty tek cdo cun; keto buze, kete shtrat, kete zemer, kete jete...Gjithcka...Kam filluar te te urrej dhe ty...Se ti me bere te urrej gjithcka qe kisha...
...keshtu e humba une veten...
Io_e_Te
Hello from landi_mc
O Beratse me rrenqethe mishin moj e urruar.Nje pyetje kam une eshte thjesht poezi kjo apo ka ndodhur edhe ne realitet???
Why Doesn't The MooN Fly Off InTo SpaCe???
(te dy i varrosen ,i varrosen prane qe te mos ndaheshin kurre,
e tani asgje me nuk i ndan.
Dhe mbi varret e tyre u shkruajten keto fjale:
"te vdesesh per dashurine eshte dicka e rralle"
-ja -thoshte dikush-ja cmund te bej nje njeri,
mund te japi dhe jeten
te vdesi per dashuri!!!) Shume prekese kjo histori dashurie. me te vertete preku disa ndjenja qe ndoshta brenda meje ishin harruar, apo me mire ishin ngurtesuar nga kjo bote pa shpirt. besoj ne dashuri dhe me pelqen kur ndonjehere ndjej plaget qe me ka shkaktuar te me dembin akoma... dashuria eshte perendesha e ndjenjave me te bukura te zemres&shpirtit....(blerini)
So__
Beratse, poezia kishte nje bote te sajen, kurse me vje keq sa siperfaqesore jane ata qe komentojne me nuanca morali cdo gje.
ti mund te jesh naive me shume se poezia jote, edhe jo s'do te thote gje, kurse te tjeret...sikur jetojne ne ajer o yll
ERIS RUSI
Krijoni Kontakt