te falenderoj per keshillen dhe normalisht ( sic mund te benin pjesa me e madhe e njerezve normale) duhet te kisha ikur prej tij.POR,prit sa te te them se c'me mban tek ai.
Nit, hapi veshet ( me duhen veshet e tu)...
duket e cuditshme, por eshte e vertete. kete te dashur e kisha pritur per vite me rradhe, per shume vite.sot, mesoj se deri sa ta njoh, thjesht kisha flertuar, dashur, po jo dashuruar.ai eshte ndryshe. ai eshte gjysma e trupit tim.gjysma e mendjes time,gjysma e endrrave te mia, etj...,dmth ai eshte pjesa tjeter ime.here- here i them se duhet te kemi qene ne nje trup, ne jeten e shkuar dhe jemi ndare me vone.
kur jam me te dhe flasim per fjalet ose per rrezen ose per deshiren, duhet te jesh aty qe te shohesh forcen qe na lidh.kur do te me thote dicka, une nenqesh, sepse e di se c'do me thote(dhe flas per dike me imagjinate monstruoze).kur ai me pyet une gjithnje kam nje pergjigje. edhe ai per mua.me te mund te cmendem neteve nen melodite e se panjohures.mund te dehem nga historite e tij.mund te shkoj deri atje ku me con ai me rrefimet.te betohem, realisht jam aty.e dashur vjose...nuk e di sa e dua kete njeri, po e kam nevoje. nuk mundem ta humb.nuk kam sesi ta humb.prita vite per ta gjetur, nuk mund te pres dhe aq te tjera per nje shembelltyre te tij.( nese e gjej)
he per he e kam lene te lire te vertitet nga te doje.nuk i them te vije, por e di qe digjet...si une.nuk shkoj, po dua.
o vjosa...me thuaj sa njerez te tille gjen ti dhe ku jane???vetem me kete alternative mund ta le pa me vrare shpirti.
ne rritje e siper u bera egoiste.gjerat qe dua , dua t'i kem prane.mundohem te clirohem prej egoizmit, por pa deshire, dmth nuk dua ta bej.
nderkohe, ti, macia ime,QEEEEEEEESSSSHH !( ne urdherore)
Krijoni Kontakt