Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Postime
    184

vjosa

te falenderoj per keshillen dhe normalisht ( sic mund te benin pjesa me e madhe e njerezve normale) duhet te kisha ikur prej tij.POR,prit sa te te them se c'me mban tek ai.
    Nit, hapi veshet ( me duhen veshet e tu)...
    duket e cuditshme, por eshte e vertete. kete te dashur e kisha pritur per vite me rradhe, per shume vite.sot, mesoj se deri sa ta njoh, thjesht kisha flertuar, dashur, po jo dashuruar.ai eshte ndryshe. ai eshte gjysma e trupit tim.gjysma e mendjes time,gjysma e endrrave te mia, etj...,dmth ai eshte pjesa tjeter ime.here- here i them se duhet te kemi qene ne nje trup, ne jeten e shkuar dhe jemi ndare me vone.
    kur jam me te dhe flasim per fjalet ose per rrezen ose per deshiren, duhet te jesh aty qe te shohesh forcen qe na lidh.kur do te me thote dicka, une nenqesh, sepse e di se c'do me thote(dhe flas per dike me imagjinate monstruoze).kur ai me pyet une gjithnje kam nje pergjigje. edhe ai per mua.me te mund te cmendem neteve nen melodite e se panjohures.mund te dehem nga historite e tij.mund te shkoj deri atje ku me con ai me rrefimet.te betohem, realisht jam aty.e dashur vjose...nuk e di sa e dua kete njeri, po e kam nevoje. nuk mundem ta humb.nuk kam sesi ta humb.prita vite per ta gjetur, nuk mund te pres dhe aq te tjera per nje shembelltyre te tij.( nese e gjej)
    he per he e kam lene te lire te vertitet nga te doje.nuk i them te vije, por e di qe digjet...si une.nuk shkoj, po dua.
    o vjosa...me thuaj sa njerez te tille gjen ti dhe ku jane???vetem me kete alternative mund ta le pa me vrare shpirti.
    ne rritje e siper u bera egoiste.gjerat qe dua , dua t'i kem prane.mundohem te clirohem prej egoizmit, por pa deshire, dmth nuk dua ta bej.
    nderkohe, ti, macia ime,QEEEEEEEESSSSHH !( ne urdherore)

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    me ka marre malli per nje te premte te zeshme.
    ose per nje te shtune....
    kam vendosur te shurdhohem nga fluturimi permidis reve e te zbres tek parajsa e vjeter.
    parajsa ime eshte mbas shtepise tende te re
    ndersa reja eshte pertej pemes qe pata plagosur dikur
    do ta pi rene me fund
    e te dehem deri tek guximi te te dua prej se pari....
    ....
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

rrotull asgjekundi
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    61
    ne rritje e siper u bera egoiste.gjerat qe dua , dua t'i kem prane.mundohem te clirohem prej egoizmit, por pa deshire, dmth nuk dua ta bej.

Do te clirohesh prej egoizmit??? Nuk e kuptoj si mund te dashurosh pa qene egoist. Te jesh egoist, Buna, do te thote te jesh gjichka. Asgje tjeter s'ka rendesi pervec faktit qe TI DO (you want), kuptohet, per aq kohe sa ti e ke idene se cfare DO
    Sidoqofte, nuk e di se cfare pergjigje mund te jape Niti ne ket mes. Nuk eshte se ai mund te shikoj ne syte e te dashurit tend dhe te zbuloj dashurine

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    ne fakt buna e ka pyetur pikerisht nitin, pasi ka qene shume e bindur se pikerisht niti( e askush me teper , te pakten ne forum) ia njeh pale sy te dashurit te saj...(ndoshta jo syte e ballit po syte e shpirtit, a syte e mendjes.... a....ama nje pale sy niti i njeh.
    Sa per egoiste eshte jo vetem per vete , po shpesh edhe per mua....(dmth shpesh me duhet te bej una ca gjera per vete, pse buna ka egoizem te pafund.)
    Un i dua egoistet per aq kohe sa nuk jam e tille (ndoshta do behem)lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Postime
    184

Nit' te kam xhan

lere c'thote macia...

maceeeeeeee ! e premte, sot!jashte, pa re, me ne fund!

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    "ketu me ka humbur paswordi i pritje-percielljeve, dhe shpirti me hallakatet pertej trupit, si te kem vdekur vertete, diku brenda dikujt, e te me kete tretur jashte secilit kujtim"
    Nuk trishtohem, as nuk cuditem. Thjesht mendoj ate qe kam parandjere kur hyjme ne njeri-tjetrin(njera tjetren)
    Nit'ROSHI, me mori malli per nje te premte ne Tiranen qe nuk i takova te gjithe.Edhe per ty me merr'...po ti e more "'dhjaten"?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Sa rendesi kane institucionet fetare tek besimi juaj?
    Nga gurl nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 16:31
  2. Sa rėndėsi ka "virgjėria" e femrės,nė mentalitetin tonė?
    Nga BrianaS nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 170
    Postimi i Fundit: 02-05-2008, 10:46
  3. Vendet me rėndėsi historike
    Nga Lekė Rezniqi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 18-04-2007, 04:53
  4. A ka rendesi emri i universitetit
    Nga MEDEA nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 25-07-2003, 10:22
  5. Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 12-07-2003, 14:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •