o goc e mire fjale me vende kudo eshte me mire se ne shqiperi
o goc e mire fjale me vende kudo eshte me mire se ne shqiperi
ej ca beni ju te tieret mer amon une po thoja te vete ne londer te beje qef mer . po qe puna me dhene taksa me mire ja fus ne shqiperi vec atje nuk paguhet azgje te gjithe duan po asnje ste jep
ujku mendje kam per ne Itali (eshte e vertet) por jo ne Torino, ne Pisa (Se kam motren aty) Mezi po pres....Ciao ujku e befsh qejf (jo aq i merzitur![]()
Te dua se s'te urrej dot......
flava sa mire do beshe edhe une nuk e kam pare akoma pizzen nejse kur te vish ti do e bejme dhe nje xhiro nga pizza shikojme dhe qytetin takojme dhe shoqen e zemres flaven ciao ciao ciao flava tvb
ahahahaha sa i forte qe je dhe spiritoso ne te njejten kohe qe me je! Po te vish mo, pranojme vizita! Sot mora pergjigjet e provimit (kisha fituarrrrrrr..)Ciao tani ujk
Te dua se s'te urrej dot......
Vend shume i bukur eshte kryeqyteti i Suedise papapappapapa te hiken truri.
po per vendet e ngrohta zgjedh Karaibet dhe Spanjen qytet shum i bukur.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
shtetin e zemres..... e di si esht puna. kjo puna e kurbetit(se fun t'funit kshu quhet dhe kjo e jona) qenka shum e keqe, se asnjenit s'na pelqen ku jemi. ja un jam ne new york, shum prej juve qi jeni ne evrope e keni qef apo jo. no matter where, amerike, evrope, afrike, asnji vend s'behet si veni jot o vlla. po ca ti bejm se ashu u be puna e shqiperise sone e tashi rrime bredhim boten. neje, sorry se dola dhe nga tema
baby if u give 2 me
i'll give it 2 u
i know what u wan
un jetoj ne uk dhe do ikja me vrap qe ketej ( sikur edhe ne ēeēeni me shku ) lind pyetja pse nuk shkon ? nuk shkoj sa te mbaroj kete qe kam nisur,
por fiksim e kam te shkoj ne AUSTRALI ( sidney )
flava ok je goc flori kete edi dhe vet ma merr mendia po besoj se nje ujk sdo ta ket thene kurre bye stami bene bebe dhe tvb
ej ca beni mer amon nuk po ma mburre asnjeri londren mos ma nxirrni nga qefi pa e pare akoma hmmmmmm
Krijoni Kontakt