Po dhe mua me pelqene qe nje teme ta diskutojne njihere anetaret e forumit pastaje te dale ne faqen kryesore!!
Shume mire Redi!!!
Po dhe mua me pelqene qe nje teme ta diskutojne njihere anetaret e forumit pastaje te dale ne faqen kryesore!!
Shume mire Redi!!!
Me duket ide interesante por kisha nje pyetje. E di qe eshte ne fazen fillestare si projekt, por nuk e kuptova qarte "Portali" do te jete nenforum me vete, apo do jete faqja kryesore sa hap adresen e forumit? Nese do jete kjo e fundit mendoj qe eshte ide e mire se jepet nje informacion me i plote dhe krijohet nje ide me e mire per forumin ne teresi. Nese do jete nenforum me vete ekziston problemi qe te mos frekuentohet shpesh, pasi ata qe jane te interesuar per nje x-nenforum do shkojne ne forumin perkates ta lexojne dhe nuk kane pse te futen ne Portal.
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 20-05-2003 më 15:30
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
si ide sdel kep por une kam nji paqartesi......
kush do jete juria qe do zgjedhi temat????![]()
Ja edhe anetaret e jurise si me poshte
![]()
![]()
![]()
(njeri ka ikur me leje se nuk e pranonte mesazhi) LOL
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Redi,
kur do të hapet Portali i Forumit?
Kete pyetje kam dhe une.Postuar më parë nga drini_në_L.A.
Redi,
kur do të hapet Portali i Forumit?
Kemi dhe disa konfigurime per te bere dhe besoj se se shpejti do te jete gati.
Do Dhe shume te behen konfigurimi ?
Dashuri te hedh ne LUM
E te thote nuk te hodha UNE
dhe nje zemer me tha te dua
Forumi me i mire deri me sot ju uroj ker kete arritje![]()
AOp Tek #Shqiperia
Krijoni Kontakt