Pirro Cako eshte kengetar vertete i madh.Por mbi te gjitha kenget me pelqen HERET A VONE
Shkodrane ma kujtove te e degjoj kete kenge menjehere![]()
Pirro Cako eshte kengetar vertete i madh.Por mbi te gjitha kenget me pelqen HERET A VONE
Shkodrane ma kujtove te e degjoj kete kenge menjehere![]()
e kom sh qef kongen per nje cast me ndali zemra sh e bukur me vertekto te tjerat si kom nigju po tani qe i qitet po shkoj tshof mos i gjej
![]()
Pirro para se te jete kengetar dhe artist eshte njeri me bote dhe shpirt te pasur! Kam fatin e mire te bej pjese ne shoqerine e tij...E pershendes...
Per me shume per Pirron kliko ketu:
http://www.pirrocako.com/
......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
drejt gjinjve te tu me ndjell...
Shkodrane mos me merr @copyright-n, lol per Shigjeten e Zeze.
I mire eshte ky Pirro, ka ze te embel po s'ka shume volum. Ja ka marre gruaja volumin. Une nuk e njoh por nje kusheriri im, burre ne moshe i njeh familjarisht, lol.
Ky kushua im dikur ka qene piktor edhe skulptor, bente kuaj me cizme meksikane, breshka prej allcie edhe pikturonte femra nudo..........
HAKUNA MATATA
Mbesa/Nipi i Kocit je?
lol
Pirro Cako eshte djali dhe burri i dy zerave te fuqishem te skenes shqiptare dhe boterore.Kjo eshte merita me e madhe e tij lol
Zeri tij eshte i embel dhe kaq.
Mbesa, mbesa po jo e Kocit, lol. Edhe ndaji nje cik ato "djali dhe burri" se e bere lemsh popullin e thjeshte, lolPostuar mė parė nga ~D~
HAKUNA MATATA
Pirro Ēako, njė baba i pėrkushtuar
Ka hequr dorė nga turet e tij koncertore pėr tu pėrkujdesur pėr djalin duke i dhėnė njėkohėsisht ndihmė edhe bashkėshortes sė tij Inva Mula. Ajo nė kėto ditė ka njė axhendė tepėr tė ngjeshur dhe ėshtė mjaft e zėnė me koncertet nė Francė. Pėr kėtė arsye Pirro Cako ėshtė zhvendosur sėrish nė Paris pėr tė kaluar disa ditė me tė birin. Por kjo nuk do tė thotė se ai nuk gjen kohė edhe pėr tė kompozuar ndonjė kėngė tė fundit qė me siguri do tė jetė suksesi i tij i rradhės.
My silence doesn't mean I am gone!
Pirro Ēako - Ah Moj Dashuria Ime , kenga me bukur qe ka kompozuar dhe kenduar deri me tash
Sui generis
poezia eshte e teodor kekos
ah moj dashuria ime
dashuria ime
je prona e te tjereve
vjedhurazi vjen dhe si hajdute prape me shkon
thashethemet,zemren tende e brengosin
e pastaj nga dimri i syve me shtegeton
dashuria ime, perdhunshem dashuruar
mbas gjithe vijave te bardha te kesaj bote
ti me urdher semaforesh vjen tek une
i prish puthjet dhe nuk paguan asnje gjobe
ah moj dashuria ime
je shkurtimi i jetes sime
dhe me gjate pa ty do te jetoja
frika jote e mallkuar
qe kafshon ditet e mia
gjithe keshtjellat mi kthen ne rrenoja
dashuria ime je prona e te tjereve
puthja me orar
takimi me orar
unik
ti me iken maje gishterinjve
ti mes botes
sikur une vertet te isha nje armik
Njeri nder kengetaret qe i jep emer muzikes se lehte shqiptare...e vlersoj dhe e degjoj shpesh here .....me pelqen zeri melankolik i tij.
Dhuro shumė...e prit pak!
Krijoni Kontakt