Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    carpe diem Maska e drini_në_TR
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, AL
    Postime
    1,585
    Pas prezantimeve dhe kritikave ekspozita u hap për të interesuarit. Erdhën disa njerëz dhe shihnin projektet me kurreshtje. Në disa raste i shpjegova sesi ishte konceptuar, etj etj, dhe nga të gjitha projektet, skema ime me një student tjetër u pëlqyen shumë. Disa më thanë që shpresojnë që të ndërtohet. :) Atë ëndërroj edhe unë, do të jetë gjëja më fantastike, sepse vërtetë qyteti i Pico Riveras po mundohet që të zhvendoset diku tjetër, dhe në fakt kjo ekspozitë në të cilat ndodhen do t'i kaloj një direktorie tjetër të qytetit. Ndaj Qëndra e Artit po planifikon një zhvendosje.

Unë + profesori i klasës time Ramon Ramirez.
    p.s. kam qënë tërë ditën me dhimbje koke, ndaj dukem si i vrashtë, lol :)
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anëtarësuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Drini shume projekte te bukura.
    Ajo ideja jote per Pilivesen dhe menyra se si te lidhet me ndertesen dhe me qytetin me pelqeu shume.
    C'do thuash per ate projekt se muret kan ngjyre te bardhe,,,si thua ti a duhet te kishin tjeter teksture.....thjesht nje kryezitet i imi.

Suksese
    ^^Gjalica^^

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    DRINI TE UROJ SUKSESE "DIKUSH KA THENE QE NATYRA KA ARITUR NE PERFEKSION E NE NUK NA NGELET VEC SE TA KOPJOJME ATE" CIAO

i/e regjistruar Maska e Vala_79
    Anëtarësuar
    07-03-2003
    Vendndodhja
    BallKan
    Postime
    121
    wowowwww
    un skam fjale cte them te betohem.....
    sikur te ishe ketu (me mire qe sje se sdi sa do perparoje se ska mundesi ketu si aty ) do te angazhoja te beje planin per shtepine time te re qe ka pamje rreth liqenit...
    Suksese Drin shpresoj ky te jete vetem fillimi :)
    If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.

Catherine Aird

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-08-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    29
    Drini,
    Cili eshte fati i metejshem i ketij projekti ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    62
    Drini,projekti yt eshte i mrekulluehem.Une nuk jam as Arkitekt dhe as Inxhinier por desha te bej komplimentin tim per menyren e Konceptimit,duke filluar nga faza e pare-lindja e Idese e deri tek e fundit-arritja gershetimit te Tradites me Modernen,te Interesantes me Funksionalen.Bravo dhe suksese.

Re

Drini,
    Projekti mu duk interesant. E vetmja kritike qe do beja une eshte klasicizimi i formave dhe simetria. Per nje galeri arti do kish qene me mire thyerja e merzise se godines ekzistuese me nje forme te lire. Koncepti baze eshte i arritur e kombinimi i horizontales me vertikalen e lehtesine e transparencen e qelqit gjithashtu. Une do kisha lene nga godina e vjeter vetem ate cka duhet lene e ndonje cope mur e cati sa per relike e si remineshence e se kaluares. Po me sa shoh une tema eshte disi e vjeter e interesi yt do kete rene me siguri.
    Sidoqofte nje galeri arti eshte nje nga temat me te bukura e me te lira per nje arkitekt, teme ku ai mund te shprehe pa frike edhe cilesite skulpturale te arkitektures.
    Nuk ke ndonje projekt aktual ne dore? Do kisha vertet deshire te shkembeja eksperience me kolege.

P.S- Une vete jam arkitekt e punoj ne nje zyre arkitekture ne Gjermani. Edhe nje gje: kur te na parashtrosh nje projekt na sqaro te lutem edhe kushtet klimatike si edhe kendin e diellit ne vere.
    Suksese te metejshme ne krijimtari!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Autostrada Durrës-Kukës mbaron ne qershor 2009
    Nga ganoid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 739
    Postimi i Fundit: 02-08-2010, 18:05
  2. Projekt në gjuhën C për fishat relative ose dosjet
    Nga Tupac4ever në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-12-2008, 10:02
  3. Rama: Një projekt që të rilidhë qytetarin me politikën
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 11-04-2005, 08:18
  4. Jeta pa fe eshte projekt pa garanci
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 22:12
  5. Projekt meGa-VCD
    Nga Dr-DivX në forumin Arti i programimit
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 04:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •