Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    500
    Ma merr mendja se nuk do jete fort me rendesi perqindja e populltaes ne aspektin fetar se ciles fe apo sekt fetar do i takoj nje popull,por eshte kety ai thebi kryesor i qeshtjes se si pritet nje armik i rryer i popullit dhe shtetit tone nga lideret shtetror dhe partiak.
    Por nuk eshte cudi te njejtit avash ketra njerez bejne me te gjithe lideret shtetror te shteteve te cilat na rrethojne dhe te cilet me shekuj na sunduan e shkatrruan.Nuk eshte vetem pritja e Gexhit , por shih vizitat e Nanos ,Metes ne Maqedoni ,Serbi,Greqi.
    Ma err mendja keto jane ato te ligat te keqiat qe i kemi prezent ne shtepin tone,njashtu edhe pritja dhe epershendetja e Berishes me Gexhin.
    Keto jane deshtimet politike.
    Nuk con ne kandar fare se cili ambasador e solli at ketu tek ne,se ndoshta ata kane idet dhe qellimet e njeta e si duket edhe ashtu eshte e te ken takim me te udheheqsit shtetror e politik.
    --------------------
    -----------------------
    Oj sharki e lehte si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Une nuk di ndonje fakt ne Historine e Shqiprise qe Nacjonalizmi ta ket demtuar ceshtjen shqiptare!!!!!
    Prandaj te nderuar "liberalo-majtist"mos u merakosni kaq shume per te "bertiturat" e nacjonalistve.
    Se ka SPIUNE e te SHITUR ne Shqiperi, qe punojne per interesa te te huajave,kete e ka treguar HISTORIJA
    Sa per ate unitetin greko- evgjito-aromuno-liberalo-majtisto-e provuam ne 1997 dhe i pame te mirat e saje.
    Konkretishte -ornament-; kishe ndonje gje per te thene per "Gaxojanin dhe dashurine e tija per Shqiprine" ?
    Po per komentin e ketij far "gjethi" ose (Namik Hotit te Riut) ...kishe ndonje gje ?
    "Rrofte Partija me ne krye Nanon................Poshte Nacjonalistet e te Djathtet"
    -Per inat te sime vjere shkoj e fle me minollain.....-
    Maraglen.. me gjith mende e ke ate per plakat e Cukes?

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Honeizmi, shpjegimet e mia qe ti kuptosh drejt e pa deformim, mos i mendo te thena nga goje njerezore, zere se ti tha Allahu ne gjume, ose meri si cicerime zogjsh, ose era qe fryn. Edhe Papes i foli Jesusi perpara se te emerohej. Kjo bisede e mban akoma gjalle, ndryshe me semundjet qe ka do kish vdek ka kohe.

Tashti qe thu ti, per Gejxhin une ka kohe qe kam shkrujt, qe kur u fol per viziten e tij te pare, kerkoje dhe gjeje shkrimin tim, kopjoje dhe ruaje me kujdes. Do te vij dita dhe do ta kuptosh ATE, dhe kur ta kuptosh do thush; te ishte Allahu valle.

ps; sa per nxemje po te jap nje ushtrim, tek tema "bukuri dhe estetike" ti do te shohesh se si shume dite perpara konkurimit te Miss Universi a Bota (tanime s'me kujtohet) GJETA qe fituesja do te jete Turke. Shko djale shih e bindu, mrekullite ekzistojne. haha!

Ndersa per greket, te themi pjesa me vitale e tyre, une mendoj qe ata THELLE- THELLE jane shqiptare. Kjo s'do te thote qe ata na duan, e as ne duhet ti duam.

Ky s'eshte vetem mendimi im, po keshtu mendonte edhe Faik Konica. Dhe jo vetem ai, por dhe Apolineri (nuk di a e njeh).
    Luan Starova ne nje liber te tij, "Nje miqesi europiane", flet mbi keto pune.

Problemi eshte qe duhet te lexosh per te ditur.

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Te me falesh o i "lartpushtetshmi" Pejkamberi Ornament qe s' te kam kuptur dot qarte,ne pergjigjet e tua si: -Nena e Zeqos maje thanes-.
    Kuptohet qe kur cinizmi dhe absurditeti i shkrimeve te tua bashkohen, nuk ka "perendi" qe tua gjeje shpjegim,per te vetmen arsye se e kalojne shkallen e te kuptuarit nga nje toksore.
    Ne fakt pergjigjia jote e fundit, me kthehu humorin dhe me kujtoje nje fragmente nga "Hylli i Drites"ne vitin 1913:.....Pazari i Shkodres asht'bamun tamam klub per te pimun kafe me ca llafe politike.Pa mesumun gje nga politika,cdo kopuk don me dale nje Bismark.....
    Pra sic e shikone o "Pejkamber",i gjithe ky mos-kuptim te vjene nga paranoja e UNIT dhe e absurditetit te mendimeve te tua "kzisofrenike".(Dominimi i mendjes se identifikimit te "tjetrit"si kundershtare)
    Kurse sa here qe degjoje per miqesine Greko-Shqiptare me shpifet ,se me kujtohet nje liber i DULLES, qe na i lexonin ne informacjon cdo mengjese, para se te fillonim punen.("Dy popuj miqe")
    Por sic duket ju -liberalo-majtistet- nuk rini dote pa u servirur te tjerve libra per "miqesite"
    Nejse ....Se nuk ja vlene -bara qirane- te mirem me nje UFO qe i mungone graviteti i mendjes, dhe qe e idetifikone veten me nje "shenjtore" parashikues se se arthmes .
    Eshte bela me mendjen e kokes .............................

nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    e kam takuar kete nikolaos gatzoianis ne nje restaurant grek shume te njohur ne NEW YORK. kam vetem nje pikepyetje ne koke; duhet ta quaj veten te nderuar nga ana e babait qe i perkete fese orthodoxe, apo nga ana e nenes qe i perkete fese muslime? ju lutem me ndihmoni ne kete dileme qe per dreq me futi nje postim nga portugalia thellesisht katolike!!!

p.s. advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
    e.j.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Postuar mė parė nga Mjellma
    Fatos Nano edhe Kisha Greke mund ti jep Gejxhit mirenjohje pr kontributin qe dha per Shqiptaret Ortodox dmth 20% e shqiptarve per 80% e shqiptarve tjere jan kunder Gejxhit .
    Pa u futur ne komentet apo keqkuptimet qe rrodhen nga ky postim, po perpiqem te sqarohem thjesht shkurt me Mjellmen. Nga e di ti Mjellma qe shqiptaret Orthodokse pelqekan Gejxhin? Dhe cfare kontributi paska dhene Gejxhi per orthodokset shqiptare se s'e ditkam. Mund te me iluminoje dikush?

Dhe mos harro Mjellma, ta them sinqerisht, qe une e kuptoj botkuptimin tend, sepse kam arritur ta njoh, por kam frike se ti nuk e kupton timin, thjesht per arsyen sepse s'e ke njohur.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 18-05-2003 mė 16:18
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Postuar mė parė nga mariglennora
    Mjellma te lutem mos jep perqindje joreale.
    Mbi cbaza i ben keto ndarje?

Ndoshta Gaxojanisin e njofim ne qe lexojme gazetat por kurrsesi nuk e njofin dropullitet pjesa me e madhe e te cilve kane ulur koken njesoj si shqipot ne Greqi dhe nuk bejne dallim nga ne per greket.
    Gaxojanin e njofin ata te PBDNJ qe marrin nanji lemosh nga konservatoret grek por kursesi plakat e mira dhe mikpritse me kombesi greke te Ēukes te cilat mezi presin cunat e tyre qe kan marre rrugen e gurbetit njesoj si ato te Borshit,Kucit......

Nuk je e sakte kur thua qe e do Nano me shume se Berisha qe puthi faqet e peshtyra nga vet ai. Ndersa Nano e kundershtoi duke i thene se nuk jane te drejta alucinacionet e Gaxos per 20% minoritar greke ne Shqiperi, por se ata perbejne vetem rreth 5%, Berisha nga krahu tjeter pervec se i puthi doren me te cilin Goxoja kish perpunuar "Godfather-in" ja pranoi si te vertet qenjen e 20%-shit.

Une kam respekt per ty Mjellma dhe nuk me vjen mire kur virusi i nacionalizmit qe ka shperthyer ketu ne kete forum nga disa te ka kap edhe ty. Mundohu te jesh me e ftohte ne gjykimet e tua.

Me respekt per ty,
    Geni
    Geni respekti eshte reciprok .

Gejxhi vet pate then se ne Shqiperi jetojn 20% e Orthodoxeve te cileve duhet te ju jepen po ato te drejta qe kerkohen per Shqiptaret ne Kosove...

20% e Shqiptarve Ortodox murren shtetesin Greke per shkaq ekonomike tani Gejxha po proklamon se ata jan Grek.
    Shtetit Grek shqiptaret duhet ti falenderohen se i beri bujq shume te mire!

Thuani se Salihi e don me shume Gejxhon edhe Greqin eshte e mundur por pse une mendoj se Fatosi ka me shume simpati ndaj Grekut lexo Sllavit...jan keto faktet me te reja edhe pse ai ka shume tjera;
    1.Fatos Nano kururzimin e tina e beri ne Kishen Greke dmth shkeli mbi At Fan Nolin !

2.Fatos Nano martoj Joannen ish dashnoren e kahmoteshme te nje ministri Grek !

Geni une nuk mohoj se jam nacionaliste edhe ate extreme...nuk ka asgje te keqe te dua kombin tim por nese ai Nacionalizem kalon ne SHOVINIZEM atehere eshte rrezik e shoviniste nuk jam...

Nese sado pak ju ka fy Geni ajo fjali e imja ju kerkoj falje juve edhe te gjithe atyre shqiptarve orthodox qe para fes kan vendos KOMBIN.

Geni nese ne kemi mendime te kunderta nuk do te thot se urrhemi...une ne Shqiperi nuk kam qen kurre ...dmth edhe mund te gaboj...

Shen Alban juve ju kishte pergjigj Dillushi keshtu qe une nuk do shtoja asgje me shume...

Sa i perket Gjethit...nje msheftesi....kam aftesi parapsikologjike edhe thjesht duke lexur shkrimin e Gjethit me doli para syve fotoja e tina keshtu qe kuptova kush qendron mrapa ati psudonimi.

AngelDust une ju kam pershendet nje here juve edhe tani po ju pershndes!
    Kalimera .

Kam nje pytje:
    Pse ju irritoj aq shume diskutimi im e nuk ju irritoj diskutimi i Gjethit ?

Tung nga
    Mjellma
    Nacionaliste Extreme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 18-05-2003 mė 20:15

nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    mjellma !!! ti nuk irriton me shume se gjethi, por gjethi eshte i lehte aq sa e merr era. e te merresh me eren eshte kotesi...
    jo me kot eshte ajo kenga: pluhur neper ere, DUST IN THE WIND.
    veriu e ka zakon te keq qe i merr gjerat per kapital, e une kete e ndiej personalisht se jam brumosur i tille...

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Postuar mė parė nga Mjellma

Gejxhi vet pate then se ne Shqiperi jetojn 20% e Orthodoxeve te cileve duhet te ju jepen po ato te drejta qe kerkohen per Shqiptaret ne Kosove...

Gejxhi me duket e ka thene ate, per minoritaret greke. Se sa per te tjeret nuk e dija qe deri sot shqiptaret Orthodokse po vuanin nen genocidin e atyre Muslimane lol Bile edhe per greket, nje vrime ne uje ka per te bere dhe Gejxhi, se dhe ata i kemi mbajtur si ne pellembe te dores.

20% e Shqiptarve Ortodox murren shtetesin Greke per shkaq ekonomike tani Gejxha po proklamon se ata jan Grek.
    Shtetit Grek shqiptaret duhet ti falenderohen se i beri bujq shume te mire!

Aman moj burrnesh Kosovet, ta dija dhe une qe po jepeshin nenshtetesite greke per sorollopin tim, ta kisha mare dhe une ndonje, se kushedi, greqizimi mund te me bente njeri me te mire kur te dilja me vone ne bote... he?

Thuani se Salihi e don me shume Gejxhon edhe Greqin eshte e mundur por pse une mendoj se Fatosi ka me shume simpati ndaj Grekut lexo Sllavit...jan keto faktet me te reja edhe pse ai ka shume tjera;
    1.Fatos Nano kururzimin e tina e beri ne Kishen Greke dmth shkeli mbi At Fan Nolin !
    2.Fatos Nano martoj Joannen ish dashnoren e kahmoteshme te nje ministri Grek !

Nuk e di une, por kur e lashe Shqiperine ajo quhej akoma Kisha Autoqefale Shqiptare... thua te kete ndryshuar emri ne "Kisha Greke" dhe mos e kem mare vesh?

Fatos Nanoja eshte burri qe u nda nga gruaja e cila e ndoqi dhe u perkujdes gjithe ato vjet per te kur ai ishte ne burg, la femijet e tij, vetem e vetem per nje bukuroshe 20-vjecare pa celulit... Kriza e mezit te jetes per t'i treguar botes se ai ende eshte nje hamshor

Kam nje pytje:
    Pse ju irritoj aq shume diskutimi im e nuk ju irritoj diskutimi i Gjethit ?

Postuar mė parė nga gjethi

Ky eshte nje nder i madh qe Nikolas Gejxh i ben Shqiperise.
    Gejxhi ka merita te vecante ne rregullimin e mardhenieve Shqiperi-Greqi dhe eshte nje nga promotoret kesaj levizjeje me karakter historik.
    Gejxhi eshte i mirepritur te vije ne Shqiperi sa here te doje sepse Shqiperia eshte vend mik i te gjitheve.
    Une do te deshiroja qe presidenti yne ta dekoronte Gejxhin me arsyetimin se ai eshte nje mik i shqiptareve ne pergjithesi
    Gejxhi gjithashtu ka nje influence te madhe ne Shtetet e Bashkuara dhe kjo ka nje domethenie te madhe per zhvillimin e Shqiperise.
    Mireseardhte ne Shqiperi.
    Pse... s'po fliste me ironi gjethi? Thua te jem keqkuptuar deri ne kete pike une?

AngelDust une ju kam pershendet nje here juve edhe tani po ju pershndes!
    Kalimera.

Kalinihta Mjellma atehere... si te dush ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 19-05-2003 mė 00:54
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Postuar mė parė nga angeldust

Dhe mos harro Mjellma, ta them sinqerisht, qe une e kuptoj botkuptimin tend, sepse kam arritur ta njoh, por kam frike se ti nuk e kupton timin, thjesht per arsyen sepse s'e ke njohur. [/B]
    AngelDust une nuk hargjoj kohen time ne ata persona qe i njoh...jo qe nuk kam aftesi apo njohuri por me duket e kote...

Tungi
    nga
    Mjellma
    Nacionaliste Extreme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 19-05-2003 mė 09:36

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kryeministri Ēeku viziton Tiranėn
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 19:01
  2. Tifozat e Super Kampiones TIRONA <3>
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 274
    Postimi i Fundit: 15-10-2005, 01:39
  3. Sekretari i shtetit amerikan Powell viziton Tiranen
    Nga ganoid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-06-2003, 03:29
  4. Sekretari i mbrojtjes amerikane viziton Tiranen
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 09:41
  5. Nicolas Gage: Nje person i padeshiruar viziton Tiranen
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 11:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •