Nuk e di, si pergjigjem dot kesaj pyetje se nuk kam pare ndonjehere televizor ne Kosove.
Tvsh Clan
Nuk e di, si pergjigjem dot kesaj pyetje se nuk kam pare ndonjehere televizor ne Kosove.
Tvsh Clan
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Momentalisht i shoh edhe stacione kosovare edhe te shqiperise por stacionet e shqiperis jan me te pasura me program. Per mua momentalisht Top CHanel eshte me i miri
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Postuar mė parė nga DIDIBE
Televizioni qė e meriton pėr tu shikuar ėshtė RTK dhe KTV.
RTK dhe KTV jan anti kombetar dedie a nuk e di ti a
SHIJAK TV
Televizioni i pare privat ne shqiperi.
ALSAT TELEVIZIONI I PARE MBAREKOMBETAR
I VETMI TV SHQIPFOLES QE TRANSMETON 24 ORE
DHE QE SHIHET NE EUROPE E ME VONE E NE AMERIKE
WWW.TVALSAT.COM
Une sugjeroj Sot7![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
faktikisht ku rri ti vetem SOT 7 merr
hahaha ..cme bere per te qeshur. Kur thua TVSH nuk udhehiqet nga qeveria, per cilen qeveri e ke fjalen ate te Kosoves apo te Burundit?Postuar mė parė nga KosovaHawaii
Normal qe Televizionet me te mira jane ato shteterore derisa nuk jane te udhehequra nga QEVERIA - pra TVSH dhe RTK si dhe TV21 qe duket te jete shume profesional.
Liridashes
Kan e ka marr malli per komunizem e shiqon RTK dhe KTV kjo mjafton,kurse une mendoj se rtv21 eshte tv qe une mendoj njeherpernjeher eshte me i miri.Postuar mė parė nga drenicaku
RTK dhe KTV jan anti kombetar dedie a nuk e di ti a
Ti nuk paske lidhje bre dedibe se nuk kam ndegju ende se RTK dhe KTV qenkan kombtare ket prej teje po e ndiej e mos e ndiefsha ma,zgjohu dedibe prej gjumi zgjohuPostuar mė parė nga DIDIBE
Televizioni qė e meriton pėr tu shikuar ėshtė RTK dhe KTV.
Krijoni Kontakt