Shumica ka ardhur ne Amerike per shkak te kushteve me te mira kurse ata qe kane kushte te mira atje edhe Shqiperine, Kosoven apo Maqedonine e kane Amerike.
Itali
Greqi
Usa
Turqi
Angli
Kanada
Belgjike
France
Australi
Rumani
Bullgari
Arabi
Egjipt
Kine
Rusi
Japoni
Gjermani
Zvicer
Spanje
Hollande
Poloni
Ēeki
Hungari
Bosnie
Slloveni
Kroaci
Kube
Vendet Nordike
Maqedoni
Diku tjeter
Shumica ka ardhur ne Amerike per shkak te kushteve me te mira kurse ata qe kane kushte te mira atje edhe Shqiperine, Kosoven apo Maqedonine e kane Amerike.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Po pink, jam dakort me tyPostuar mė parė nga PINK
As une si Jul s'kam hasur ne kurriz asnje diskriminim, por vetem para nje muaji u be skandal ne nje radio ne NY me duket, se doli ne Dj dhe ca nuk tha per shqiptaret. E mbani mend?
Mgjth gjynah te qahemi nga Amerika, sepse eshte ne top 5 me te mire(edhe pse jo e para per mendimin tim) e jo ne top 5 me te keqe per diskriminimin ndaj Shqiptareve.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
tema nuk eshte cili vend eshte parajsa per imigrantet shqipetar, thjesht po diskutojme se cili vend nuk na diskriminon bazuar nga nacionaliteti.
Po pra dhe une kam thone dhe votuar Turqia. Ky eshte mendimi imPostuar mė parė nga delisa
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Postuar mė parė nga Julie
nuk i referohesha postit tend, ndoshta duhet te citoja rreshtat e dodonit .
pastaj forumi eshte thjesht shkembin mendimesh dhe diskutimesh keshtu qe nuk te paragjykova per zgjedhjen tende![]()
Nuk mendova se me paragjykove, se s'the ndonje gje te keqe, por mqs isha une e fundit mendova se i referoheshe shkrimit tim.Postuar mė parė nga delisa
Kalofshi mire se une dola per sonte
Krijoni Kontakt