USA mer jahu edhe shqiptaret jane me pro amerike se vet amerikanet. Te ishte nje ure qe lidhte shqiperi usa tere do braktisnin shqiperine :P , edhe italia e ca tjera zduhet te futen ne liste ic ke votimi se zdonne te na shofin.
Itali
Greqi
Usa
Turqi
Angli
Kanada
Belgjike
France
Australi
Rumani
Bullgari
Arabi
Egjipt
Kine
Rusi
Japoni
Gjermani
Zvicer
Spanje
Hollande
Poloni
Ēeki
Hungari
Bosnie
Slloveni
Kroaci
Kube
Vendet Nordike
Maqedoni
Diku tjeter
USA mer jahu edhe shqiptaret jane me pro amerike se vet amerikanet. Te ishte nje ure qe lidhte shqiperi usa tere do braktisnin shqiperine :P , edhe italia e ca tjera zduhet te futen ne liste ic ke votimi se zdonne te na shofin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 08-12-2005 mė 01:34
pershendetje
pse ketu disa ja fusin kot.
une per veti ne usa nuk kam cen dhe nuk e di se a i respoktojne apo jo shqiptaret.
por flase per ne evrope ne asnje shtet ne evrope askush shqiptaret nuk i respekton dhe pike .
le te thoje kushe cka te doje se nje gje ce vete e kame perjetuar sk aaskush se cka me tregon.
per ate faktin se u kane dhen letra ata nuk u kane dhen extra vetem shqiptarve pore te gjitheve.
edhe ku qendron arsyeja pse uqa kane dhen letrat e qendrimit.
ja ua tregoj une.
se nataliteti ne kto vende te evropes eshte i ulet , qe shkakton mungese e kalses puntore ne te ardhmen.
e ata e din se ata nga jugu le te jen cka te jen e kane natalitetin me te larte se bejne fmij me shum.
se sa per ate ce na dojne do te na kishin cuar ne sahare.
hajt shnet e shihne realitetin me sy e mos ja futni kot
Une jetoj ne Usa po kam pas jetuar ne Greqi me perpara. Ne Greqi ishte mos me keq, te vinte turp te thoshe jam shqiptar se te shikonin si qen, kurse ketu ne Usa asnje s'do tja dije te jesh cfare te duash je ne rregull, te gjithe jane njesoj te pakten ketu ne Boston me eksperiencen time.
ne turqi mor...hajdeni njehere ketej se si mbret te mbajne
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Per shtetet e tjera nuk jap dot mendim, por po te krahasoj Greqin me Canadan dhe me USA...hmmm do thoshja USA.
Mendoj se nje nga vendet ku shqipetaret respektohen eshte Turqia.
Eshte nje nga vendet qe shiptaret mund ta ndejn veten me pak te huaj...
Vallaj me te then te drjeten vendi qe shqiptaret ose me mire te rinjte eshte Xhamajka :P looooooooooool
Ne USA,,jo vetem shqiptaret po kushdo qofte
Ne EUROP..bahh atje i trajtojne shume keq
o-le-le firma
Shikoni kush eshte vetmi i vetem qe i ka hequr vizat per Shqiptaret:
TURQIA pra.
Usa, respekton sepse ka ligje ndaj racizmit, dhe eshte vend i madh e s'behet kollaj buje, por mos harroni qe ambasada amerikane i ka te rralla shume(qe mos te themi s'jep fare viza per shiptaret).
Sa vjet rrine studentet shqiptare ne Amerike, pa u kthyer ne Shqiperi se i tremben marrjes se vizes? Por ama eshte e vertete qe per te gjetur pune ne Amerike nuk te shohin se nga je, por rendesi ka qe te jesh "I FUQISHEM"
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Sepse Amerika apo Canadaja te shfrytezojne ne max .. megjithate pak a shume keshtu eshte dhe ne pergjithesi mbase ne Evrope ? ...Postuar mė parė nga Julie
Dhe ate lajmin per Turqine e dija dhe une .. vertete populli turk eshte treguar shume dashamires ndaj nesh
Krijoni Kontakt