France sa ka degjuar...
Itali
Greqi
Usa
Turqi
Angli
Kanada
Belgjike
France
Australi
Rumani
Bullgari
Arabi
Egjipt
Kine
Rusi
Japoni
Gjermani
Zvicer
Spanje
Hollande
Poloni
Ēeki
Hungari
Bosnie
Slloveni
Kroaci
Kube
Vendet Nordike
Maqedoni
Diku tjeter
France sa ka degjuar...
sic me ka then adili.. ne Springfild na respektojne shume..
shto dhe nja 10 shtete te tjera dhe pastaj do ta jap pergjigjen
Sipas meje, s'do ngaterruar miresjellja me respektin e mirefillte! P.sh. ne vendet skandinave, ndihen te gjithe te respektuar, pa perjashtim, perfshire qente e macet.
Personalisht me ka bere shume pershtypje nderimi i kinezeve per shqiptaret, sidomos i brezave te kohes se Mao Ce Dunit, qe kane pare dhjetera here filmat e kinostudios "Shqiperia e Re" dhe i kujtojne ato me shume nostalgji!
Ta themi hapur, pa i bere qejfin vetes, ne Evropen Perendimore nuk gezojme respekt te madh. Pa e zene ngoje Greqine, mjafton te kujtojme se ne Itali 40% e popullsise se burgjeve e perbejne shqiptaret, nderkohe qe emigrantet shqiptare zene me pak se 1% te popullsise se pergjithshme te Italise. Ndersa ne Danimarke 60% e te burgosurve jane shqiptare, kryesisht kosovare! Merret me mend respekti!
"Ati ynė qė je nė qiell, jepna fuqinė tė mbajmė gojėn mbyllur kur s'kemi gjė pėr tė thėnė"
Adil Hoxha...lolPostuar mė parė nga Brari
Per mua respekt qe kam pare nga Turqit nuk e kam pare nga askush tjeter. Amerikanet nuk e kane haberin ku bie...Armenia. Te gjithe Turqit qe takoj ketu ne Amerike kane respekt te madh per Shqiptaret dicka qe eshte shume e rralle ta hasesh tek ndonje popull tjeter.
Ka edhe myslimane si Pakistanezet qe po u the qe je edhe ti mysliman u shndrijne syte nga gezimi po ate nuk e quaj respekt pasi bazohet thjesht ne fe. Turku nuk te pyet je apo s'je mysliman te respekton thjesht sepse je Shqiptar.
BRIGADA E KUQE PERJETE
Turqit na respektojn per gjithe arsyet e gabuara. Na respektojne si ish kolone qe na kane pasur dhe na repektojne se na nderruam edhe fene edhe gjuhen edhe gjellet edhe ngjyren e lekures. Prandaj une kete respektin turk se dua fare.
Ai opsioni 'diku tjeter' eshte hapur apostafat per mua. 'Diku Tjeter' me tingellon shume si nje titull filmi, i cili bazohet ne nje ekspedite shqiptare trans-system-diellore per kerkimin e nje planeti ku shqiptaret respektohen. Ekspedita e ka emrin 'Diku tjeter!'
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
Ne USA ka shum organizata shqiptare qe bejn rolin per tu ankuar per ceshtjet Shqiptare, shum persona politikane jan te lidhur me keto organizata, qe ne asnje vend tjeter nuk shef organizata Shqiptare te ken lidhje te forta me qeveri te huaja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niku-nyc : 03-10-2005 mė 23:43
nqs mos-racismi mund te konsiderohet edhe si respekt, atehere vendi i pare per shqiptaret eshte Amerika.
Enya-Adiemus
NE USA dhe Kanada!!!
P.S dhe ke shpia ime respketohen me shummmm!
Heyyy Mos Andejjj
Krijoni Kontakt