Mbreme siq isha duke menduar per forumin, me erdhi nje pyetje ne koke dhe thash po ju pyes njeher.
Sa mendoni se do te na zgjase kjo 'Shoqeri e Forumit'??
Dmth a do e parashikonit veten ne kete forum pas 5/10 vitesh???
.......
Mbreme siq isha duke menduar per forumin, me erdhi nje pyetje ne koke dhe thash po ju pyes njeher.
Sa mendoni se do te na zgjase kjo 'Shoqeri e Forumit'??
.......
S'ma merr mendja.Postuar mė parė nga Enkela B.
.......
Not if i can help it
ps: per forumin mendon naten ti yllo?
psss un thash se mendon per mu![]()
hahahahaah
po si jo mar, ti je the first dhe the last person qe mendoj kur bi dhe kur qohem
po mbasi mendova per ty thashe te mednoj edhe per forumin pak:P
![]()
Une per vete do jem.....(po me la gruaja PPPP)
Po ather duan te hane kalamaja moj,mire tani qe nje kok kemi.
Ehhh forum,forum o merhum...... dhe naten ne gjume na duket sikur jemi ne forum.!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Une per mendimin tim pas 5 ose 10 vjtesh them se do kem mbaruar shkollen edhe do jem ne pune stabel !!
Kshuqe koha nuk ma merr mendja se do dali...
P.S Por forumin do ta vizitoj sa per kryezitet se cfare po ndodhe ketu. Mendoj se do jete interesante
~laterz~
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mjafton te jesh i/e predispozuar.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
perSHENDETje
Mina cfare do te thote "i predispozuar" ??????????????
Mendimi im, mbas 10 vjetesh nuk do e kzistoje as vet forumi sepse qe tani ka disa mangesira te cilat do smadhohen. falemiNDERit
nuk mundem te them as nje gje per kete pun sepse kjo eshte nje gje qe varet nga drejtusit e ketij webi
po mbase do jemi ketu
po dikush do e lej se nuk do ket kohe
e dikush do mendoj te rrisi kalamajt e jo me per forum
shnet
Kjo jet eshte shum e bukur
Po te dish ta jetosh
Mina cfare do te thote "i predispozuar" ??????????????
---------------------------------------------------------------------------------
Per ty Khalid; Nese ke predispozite per dicka arrin ta fitosh dhe ta ruash. Me shkoqur; Ata qe deshirojne mund ta ndjekin forumin edhe pas 20 vjetesh, te tjeret terhiqen.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Enkela, ka qe me hapjen e ketij forumi qe e kam vizituar, thjesht si vizitore dhe ja akoma vazhdoj ta frekuentoj perseri, here me shume e here me pak. (sipas kohes se lire sigurisht)
Mbarimi i shkolles nuk do te thote qe nuk ke kohe te hysh ne forum, perkundrazi une mendoj se njerzit do te kene me shume kohe. E vetmja gje qe shof eshte se mbase me mbarimin e shkolles njerzit nuk do te kene me aksese te internetit dhe komputerash.
Krijoni Kontakt