Io sa bukur me shkruan...Be happy my friend![]()
Io sa bukur me shkruan...Be happy my friend![]()
Te dua se s'te urrej dot......
...e braktisa edhe veten per tu rikthyer tek ti, po ti qe ske ke te braktisesh, pse nuk kthehesh????
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
fjalet e tua me bejne te qajeshte zgjidhje kjo??
"do rikthehem ne shqiperi te te jap nje fazzolete![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
...Ti me thirre!!!
edhe pse sdoje(mbase) buzet e tua shqiptuan emrin tim!!!!
sa kohe kisha qe nuk e kisha degjuar ashtu sic e shqipton ti!!!
o Zot sa me kishte munguar ai ze, ai intonacion qe i jepje sa her!
...dhe ti me thirre...me thirre per te me thene qe me besoje...me thirre per te me thene qe -do ti diskutojme perseri kur te takohemi!!!
...un u struka perseri ne qoshen time te preferuar te dhomes dhe ashtu e strukur pres momentin kur "ta diskutojme perseri"...
por...
a do egzistoje nje takim prej se gjalli mes nesh???a do kete nje te tille????
Te lumte...jo qe vetem lexova ate cka shkrove...por edhe pashe e ndjeva te terat qe ishin atu. Nese veq nuk jeni shkrimtar/e gjithsesi shkruaj.
:^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches
...numerova fletet e kalendarit qe kisha grisur qe ate dite...plot 14 cope!!!14 flete ishin manget ne ate vjetersire...sa her ke ikur e ke ardh ne ato 14??!!! gjithmone vije ne vere dhe ikje ne vjeshte, vije ne dimer dhe ikje ne pranvere...asnjeher nuk rrije dy stine!!! gjihmone...1...
tani do mbledh gjitha fletet dhe do ti ngjis nje nga nje...fletet do ti ngjis...po ato 14 muaj ku do ti gjej???
ku???(une te pyes ti perseri sme pergjigjesh!!!)
ok ateher.mbaji edhe muajt edhe fletet e kalendarit...une do rikthehem ne realitet...u lodha me endrrat e mia te pabindura...
ato sme degjojne![]()
...me fal qe te zgjova nga gjumi...sdoja!
u mundova te ec ngadale por...me fal qe te nderpreva endrrat...
nuk qendroj shume...fli ti perseri...erdha te mar zemren time dhe te kthehem nga erdha...fli ti perseri...sdo rri shume...
thua ka fazzolete qe than gjith kete lum loteshsa te vish ti u mbyta une
P.s:
nuk di as not![]()
do te te ble nje carcaf 5 x 5
perdor mp se te mbyta!
do vij ne korrik e ta tregoj une lumin ty![]()
Krijoni Kontakt