Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499

...Rikthim...

Hapa deren, lashe te gjitha gjerat mbi krevat dhe nisa te studjoj cdo cep te asaj dhome...vetem pluhur, zbrazeti, lageshtire,
    ajer i mbyllyr, gjera te lena aty ketu...duket qe kur ke ikur, ke nxituar...dhe une pas kaq kohesh rikthehem te veshtroj pluhurin, zbrazetine, lageshtiren...te mar fryme ne kete ajer te mbyllur, te shoh gjerat qe ke lene ti ketu...pse nuk i ke mare me vete???ti e dije qe do kthehesha?(ti gjithmone e ke ditur kete!! prandaj dhe i ke lene...per te me thene qe "nga ty nuk kam shpetim")
    ...me kishin munguar...te gjitha me kishin munguar...kjo dhome qe dikur nuk qendronte asnje minute e heshtur, ky divan ku rrinim me ore te tera perpara televizorit, kjo tavoline e vjeter kur uleshim e luanim letra derisa merzitesha se e beje lojen me hile...kjo...ajo...keto...te gjitha...gjerat tona...me kishin munguar...momentet kur na mbetej qejfi per hic mos gje, per ato castet e pajtimit...me munguan...netet e pafundta zgjuar, ditet e pafundta duke qeshur me ty (cdo gje qeshte ne pranine tende) prandaj dhe muajt kalonin aq shpejt me ty...dhe mua me mungonte ai ritem alert...prandaj u riktheva, duke e ditur qe ritmi nuk egziston vecse ne te kaluaren time...u ktheva tek ato qe dikur kishin me teper rendesi edhe se une...gjerat e tua...pa Ty...
    duke eksploruar cdo cep te dhomes, gjeta pertoke endrrat e mia...
    i mora, i veshtrova dhe ndjeva dicka te lagesht...ato qanin...
    ...kishin kohe qe me prisnin...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...u ktheva zemer...e shikon?u ktheva!!!
    me prisje?s'e di...mbase kujtove se sdo kthehesha asnjeher...por si mund te ikja nga ty aq brutalisht? ti e di qe sjam une kur sillem ashtu...sjam une...prandaj une u ktheva ne vetvete dhe u riktheva tek ty...per te mos ikur me...
    pse me shikon ashtu sikur nuk do ta besosh qe sdo iki??perseri nuk ke besim tek une?e di...e di...por tani jam ketu...me Ty!me dridhen duart, kembet...me dridhet gjith trupi!!!dhe une...jam e lumtur...
    ...u ktheva serisht ne vetvete...sisha mesuar te sillem sic jam... asnjeher nuk sillesha si doja por tani...u ktheva...
    u riktheva tek ty...

Po Ti...?

Ti do kthehesh tek une????
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Io e Te!

Shumė prekės, shumė e veēant aq sa e zakonshme. Shpresoj qė nė ktė ēast tė jesh edhe mė mirė!

duke eksploruar cdo cep te dhomes, gjeta pertoke endrrat e mia...
    i mora, i veshtrova dhe ndjeva dicka te lagesht...ato qanin...
    ...kishin kohe qe me prisnin...
    Mos mendo mė pėr tė se do harrosh vetveten! Nėse ai s'ėshtė me ty, dhe tė ka lėnė, lėre tė shkoj! Ka gjėra qė nuk i kemi nė dorė, janė tė shkruara nė fat, ėshtė e kot qė tė mendojmė mė shumė sesa duhet. Ai (s'ėshtė e thėnė ai pėr tė cilin bėhet fjalė) do tė vij kur t'mos e kesh mėndjen, tė lutem mė beso se edhe unė jam nė "limbo" ndaj hyjneshės time!

E vetmja gjė qė mund tė bėjmė ėshtė tė dimė sesi ta shfrytėzojmė kohėn qė na ėshtė dhėnė pėr tė mirėn tonė, dhe ēfarė ėshtė pėr tė ardhur do tė vij!!!

Shpresoj tė ndihesh mirė,
    sinqerisht
    drini.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...dhe une e lashe te ike...

p.s: thnx!

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    "ti e di qe sjam une kur sillem ashtu...sjam une...prandaj une u ktheva ne vetvete dhe u riktheva tek ty...per te mos ikur me.."

A thua do e mbash premtimin Io e Te?
    LuM i RrEmByEr

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...te thashe qe sdo iki me dhe ti me hodhe nje veshtrim te trembur, te pasigurt, po aq te pafajshem...me pyesje me sy nese ishte e vertete qe u ktheva perseri...
    prisje te te flisja, prisje te te tregoja per ato muaj te kaluara pa ty, te te hapja shpirtin tim...te te flisja...te bindeshe qe te kisha dashur edhe gjate asaj kohe...dhe une te fola... te tregova edhe per ata muaj kaluar pa ty, te desha edhe asaj kohe...por ti... me degjove,me veshtrove, u cove dhe dole...
    s'e di nese do kthehesh perseri por une...do pres derisa te kthehesh...do mesohem te te pres...

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Vjosa,
    ne gjithmone premtojme!
    thua se jemi ndonjeher 100% nese do arrijme ti mbajme premtimet e bera????
    jeta ste jep shume kohe...

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    PAĒ FAT IO E TE
    SINQERISHT
    DRINI.

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Faleminderit!!!
    Fati qofte i mire edhe me ty!
    Io...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shkolla e Baletit :Rikthim nė identitet
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-03-2007, 00:49
  2. Londra, rikthim interesi pėr Ēamėrinė
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 18:09
  3. Kalaja e Gjirokastres, rikthim ne identitet
    Nga Asriana nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2006, 10:49
  4. Rikthim ne agim
    Nga Silk nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 15:22
  5. Rikthim fatal
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-02-2003, 08:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •