Nje njeri qe eshte normal nuk mundet me e bere ate qe e ka ber,por ne kete ngjarje ka pasur ndenje arsye te mire.
Nje njeri qe eshte normal nuk mundet me e bere ate qe e ka ber,por ne kete ngjarje ka pasur ndenje arsye te mire.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
Eshte dicka e tmerrshme!
Nuk dua tespekulloj por, me vjen shume keq per cfare ka ndodhur, dhe nuk e di cfare drejtesie do vendosej ne nje situate te tille.
Shpresoj qe bebja e vogel qe ka pare dikapitimin e se emes, te rritet mire, dhe pa pasoja te tmerrshme psikollogjike!
prane detit i pa lare
prane drites i pa pare
prane sofres i pa ngrene
prane dijes i pa nxene
Alba mausi me intereson se ngaje ty me origjin dhe ku jeton, nese ka mundesi te me tregoni.Per kete ngjarje tragjike kam ndegjuar edhe ne lajme.
I CAN'T STOP LOVIN YOU
24 Vjecari ka deklaruar se ka vrare te kunaten dhe i ka prere koken. Sie arsye per kete ai ka dhene : " Ajo isht enjeri i keq, me provokoi ne disa menyra, e meritonte qe ta vrisja"
Ne hetime po kerkohen gjurme edhe ndoshta ne lidhje intime te 24 vjecarit me kunaten e tij.
Gazetat gjermane shkruajne se sipas mentalitetit te 24 vjecarit, nje njeri si kunata e tij duhej vrare.
Cfare mentaliteti brutal paskan shqiptaret...![]()
Alba une lexova nje reviste kosovare dhe thoshte qe nje kosovar ne Gjermani ka vrare vajzen e tij brutalisht, nuk e di ne qoftese eshte kjo ngjarje.
pershendetje Alba
------------------------------------
I lutem diellit keto lule mos ti thaje.
I lutem perendise ne te dy mos te na ndaje.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Jo nuk eshte kjo Malli.Kjo eshte ngjarje e fresket .Por sa brutal qe jane njerzit,kete nuk e kam dit,se cfar do qe mund te bej nje njeri,ka menyra te tjera,por jo ti pritet koka,ashtu sic beri ai krimineli.
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Alba Maus,
ngjarja eshte e vertete. Raporti i fundit policor thote se hetimet vazhdojne, porse jane eliminuar dyshimet se ne mes ka qene ndonje afere dashurie.
Akti si i tille eshte me se i tmerrshem, por ju lutem mos pergjithesoni. Policia eshte duke verifikuar nese personi ne fjale ka qene nen ndikimin e droges apo alkoolit ne momentin e kryerjes se ketij akti te shemtuar.
Rasti eshte shume tragjik, televizionet serbe i bombardojne programet e tyre televizive me kete lajm si ekskluziv duke dashur para opinionit te krijojne imazh te rrejshem mbi shqiptaret. Mos t'u ndihmojmë armiqve tanë në luftën e tyre mediale.
Nëse ka ndodhur një rast i këtillë në X milionë shqiptarë, nuk duhet të nxirren konkluzionet se të gjithë shqiptarët në përgjithësi apo shqiptarët e Kosovës në veçanti qenkan barbarë.
Njerëz agresivë apo të sëmurë mentalisht ka në çdo vend të botës, pa përjashtim. Këtë rast ta marrim si përjashtim e jo si rregull. Prandaj, do të kisha këshilluar që kjo temë të përfundojë këtu e mos të spekulojmë asgjë derisa mos të publikohet raporti zyrtar i policisë gjermane.
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Tahox ka te drejte.Te pergjithesosh kete rast eshte teper e ndyre.
Veprime te tilla kryhen vetem nga njerez me gjendje mendore thellesisht te turbullt.
Para disa vitesh ne SHBA nje nene e re mbyti te dy femijet e vet te mitur,(nen 5 vjec), duke hedhur makinen me gjithe femijet ne liqen ,ne menyre qe te ishte e lire per te dashurin .Nje tjeter nene mbyti femijet ne vaske; nje baba vrau gjithe familjen...
Nuk ka vend te nxjerresh konkluzione vec njerit : te semure mendore!Edhe kurioziteti ne raste te tilla eshte makaber.
E bukura eshte ne syte qe e shikojne _Wilde
mesim i forte,
qe mbush mend
nuk besoj se eshte fjala per ndonje te droguar, as alkoolist
as me te meta mentale...por eshte nje mesim kohe
koha do ta vertetoj me argumente
ca i ka pas bo kunata mor atij..??
pale e ka pas meritu..!! ku dihet..!
na thoni arsyen po e ditet..!
P.S une se di pse po mka kap 1 e qeshme spo e maj veten...!!!
Krijoni Kontakt