Gjate kohes qe po shkruaja postimin me siper lexova edhe disa kryevepra te tuat qe i kishe postuar nderkohe qe une shkruaja.
Tani me duket vertet e pavlere gjith ajo qe shkruajta kur mendoj se i lexojn ata si puna jote ...
Gjate kohes qe po shkruaja postimin me siper lexova edhe disa kryevepra te tuat qe i kishe postuar nderkohe qe une shkruaja.
Tani me duket vertet e pavlere gjith ajo qe shkruajta kur mendoj se i lexojn ata si puna jote ...
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
mire mer mire si te duash ti vetem po flet per carte me duket o greendrag une nuk po e mburre shqiperine mer po e shaj po them edhe kete ama qe po e braktisem ne aas ka per tu bere noi here dhe sa per hannibalin lere se eshte muabet tjater nejse plako ti ke mendimin tat per temen po nese te duken te pavlera ato qe shkruan mos i shkruaj ujku_
Perēart po flet ti me duket e sje tu e mar vesh akoma
Pikerisht se po shan Shqiperine sme pelqen muhabeti jot.
Kur te them kushtet e keqija qe jane ne shqiperi nuk do te thote se se dua ate vend po qe tani per tani jam si peshku ne tigan nese rri atje e mos kujto se te gjithe ata qe kane ikur smendojne te kthehen nje dite e te shfrytezojne ne maximum gjithēka kane mesuar ketej per te permirsuar gjendjen atje.
Te largohesh per nje periudhe nga nje vend apo dikush nuk do te thote qe e ke braktisur ate.
Mo harro se shume nga te rinjte shqiptare qe punojne ketej nuk i mbajne leket poshte dyshekut po jau kane derguar familjeve te tyre per ti ndihmuar qe te bejne nje jetese me te mire e dikush prej tyre te hape edhe aktivitete qe perveē interesit personal ne plan te dyte duan apo sduan ndihmojne edhe ne ecjen perpara te te gjithe shoqerise.
Mendohu mire perpara se te shkruash e keshtu sdo te na lodhesh edhe ne te tjereve te te shpjegojme.
Po te them nje shprehje ne italisht pasi ne kete gjuhe e kam lexuar :
" Prima di azionare LA BOCCA assicurarsi che il CERVELLO sia inserito ! "
Reflektim te mbare
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
" Prima di azionare LA BOCCA assicurarsi che il CERVELLO sia inserito ! "
po i lezoja te gjitha opinionet e kesaj teme o Green dhe te them te drejten po tensionohesha shume ...
por te betohem sapo ma ra ne sy kjo e fundit smunda te mos e mbaj te qeshuren....
je i madh vallahi.......
o Ujku o xhan sdo mend e kalem perse shume kane ikur dhe jane duke ikur nga shqiperia por kjo sdo te thote qe se duam por mos harro te gjithe mundohemi per te arritur diēka ne jete dhe ne nje menyere o ndonje tjeter shume djem dhe vajza shqiptare po mundohen me mish dhe shpirt te hecin perpara... dhe une personalisht per keta persona (qe jane shume ) nuk mund te kem tjeter veē respekt dhe gezim per ta..
zoti jua prift mbare kudo qe ju jeni ......
Ps : si mund te pretendoni qe nje shtet mund te kete nje ekonomi dhe te hece perpara duke quajtur skafizmin ... nje bisnes te mire keto jane ment qe e kane prishur ate vend .....
Une personalisht them nje gje : eshte mire aty ku ndihesh mire .
:jSorridi alla vita la vita ti sorride....
Shume njerez kane opinionet e veta...per mendimin tim situata ne shqiperi tani per tani nuk shket si vaj...por une nuk pres qe te ndoll nje mrekulli dhe duke klikuar gishtat, shqiperia do behet amerike...as nuk pres sikur ata qe thone kur i pyet do kthehesh, ato te pergjigjen "po por kur te behet shqiperia mire"..Gjdo thote kjo? Kur do behemi ne mire ?...duke qene realistik ne "mire" nuk kemi qene kurre ne histori...ajo nuk ekzistone ne fjalorin tone te gjendjes cilvile. Kemi ardhur ashtu sic kemi mundur pro kjo nuk do te thote qe neve nuk do zhvillohemi kurre ne nivele evropiane. Separi (per mendimin tim) situata rregullohet duke perdorur nje fjalor te paster (dhe jo ashtu si me siper) te llogjikshem dhe me respekt per ate tjetrin pastaj gjithcka ndjek njera tjetren per mire. Neve duam shume pak ndermjet njeri tjetrit qe te ndezim por torturohemi nga te huajt pse po i shajme ashtu sic mund te shahemi me nje shqiptar..(me falni nese ju dukem si filozof....nuk jam dhe nuk dua te jem)..megjithate duhet te jemi optimista per vendin tone...te pakten sna kushton gje (them une)...
Sx to everyone will do good in their malnurished lives
hmm...duke jetuar ketu ku jam qe rreth 6vite...po ashtu kam qene ne shqiperi...me vjen keq per ket zgjedje por do zgjedh ketu ku jam!
para 4ditesh me iku nje shok mbas 5viteve ne shqiperi edhe sapo fola ne tl edhe e pyeta he oreeee...si me eshte (ai jeton ne tr)eee tha mos e pyet per shqiperine....me mire me pyet per nej gje tjeter...ai edhe per ate holiday qe po kalon atje eshte bere pishman.tani kuptohet se cdo njeri ka mendime e tija,ka njerez qe jane ne shqiperi qe jane bosa qe jane dikushi edhe e dine shume mire qe po te vijne ne vende te huaja nuk do munden te behen sikur jane atje.por disa njerez they should take a risk,u will never know untill u do it.ashtu si vepruan prinderit e mi,te dy punojne ne pune shteti me dyfishin e rroges qe kan pas mare ne shqiperi edhe lodhen me pak.po te jeshe i zoti kudoooo behesh dikushi....
muaqqqqqqqqqqqqqqqq pucii te gjithee
thjeshte mendim kam dhene...
How can she fall, if there is no one there to catch her
Do te ishte me mire ne Shqiperi, por per momentin eshte me mire ketu.Me mire ne shqiperi apo aty ku ndodheni?
<<Veshtrusja>>Ishtu je naqe,OK je !!Ke dret dmth....Postuar mė parė nga Veshtrusja
Do te ishte me mire ne Shqiperi, por per momentin eshte me mire ketu.
Mos E Maj Mendjen nKobure Per Mi Kndu Gjithmon Trimnis
Se Me Qa Shohim Neper Filma->Iky Shekull Asht i Dashnis
------------------------------------------------------------------------
----Me--Shum--Rrespekt--Per--JU-->Degjoni--Kte-Kang --Nga--SCORPIONS----
po nga qe kam shum kohe dhe ktu po thuajse 6 vjet me duket mire,ose permomentin do te zgjidhja ktu ku jam.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
akoma seshte mbyll kjo tem ca dreqin u beka ketu ,thash se kishte vdek ky forum akoma paska rob brenda eh eh eh
Krijoni Kontakt