Të vrasim dollarin, të shpëtojmë sistemin? Plani sekret i rivendosjes së çmimit të arit në SHBA | Schectman & Makori
Michelle Makori, Kryeredaktore dhe Presidente e Miles Franklin Media, ulet me Andy Schectman, CEO dhe Themelues i Miles Franklin Precious Metals, në episodin e parë të 'The Real Story' për të eksploruar atë që mund të jetë rivendosja më radikale monetare në historinë e SHBA-së. Me borxhin kombëtar të SHBA-së që kalon 37 trilion dollarë dhe besimin global në dollar që po shkatërrohet, Schectman zbulon një plan të fshehtë për të rifutur arin në sistemin financiar të SHBA-së në mënyrë që të shpëtojë Thesarin - edhe nëse kjo do të thotë "sakrifikimi" i dollarit. A mund të jenë duke u përgatitur persona të brendshëm të qeverisë amerikane për të rivendosur sistemin?
Makori analizon tezën e Schectman:
- Si po ndërtojnë vendet BRICS një sistem pagesash të mbështetur nga ari për të anashkaluar SWIFT-in
- Pse SHBA-të mund të grumbullojnë fshehurazi ar nën maskën e sigurisë kombëtare
- Dhe si mund të lançohet një bono e Thesarit i mbështetur nga ari që në 4 korrik 2026
Kjo është historia e vërtetë e de-dollarizimit, rivlerësimit të arit dhe luftës së heshtur financiare që tashmë është duke u zhvilluar.
Përfundime kryesore:
- Dollari po dobësohet qëllimisht mes borxhit në rritje dhe pagesave të interesit në rritje
- Njerëz të brendshëm në SHBA mund të jenë duke përgatitur një rivendosje monetare të bazuar në ar për të shpëtuar Thesarin
- Importet e arit në SHBA janë rritur në heshtje - kush po blen dhe pse?
- Kina po zbaton një sistem pagesash të juanit të lidhur me arin, duke anashkaluar dollarin
- Blloku BRICS mund të jetë sabotuar nga BIS, por Kina po përparon e vetme
- Pse fillimi i një sistemi të ri financiar mund të jetë më pak se 12 muaj larg
Shikoni intervistën më poshtë në anglisht:
Krijoni Kontakt