GJUETI I MAJMUNËVE TË BABUINIT TË EGËR me fisin më të patrembur Hadzabe të Afrikës!
Jeta në fisin Hadzabe! Ngrënia e majmunëve dhe jeta me WIVES të SHUMËFISHTA |
Mbijetesa e 24 orëve me fisin më të ashpër të Afrikës!!
Jeta tronditëse e fiseve ekstreme të Afrikës (Etiopi)
Fisi Himba || Zbuloni popullin Himba të Afrikës || Fiset e Atdheut
Himba janë një popull gjysmë nomade që banon në Namibinë veriore dhe Angolën jugore, i njohur për traditat dhe praktikat e tyre të veçanta kulturore. Ata janë kryesisht barinj bagëtish dhe njihen për pastën e tyre të veçantë të okër të kuqe, të quajtur otjiza, të cilën e aplikojnë në lëkurë dhe flokët e tyre..
Njerëzit e BUSHMENËVE
Njerëzit San (Bushmenët) janë një nga kulturat më të vjetra në Tokë – dhe pata mundësinë t'i takoja ata në Botsvana 🇧🇼.
Solla pak ushqim dhe u nisa për të gjetur një komunitet tradicional San, por ajo që gjeta ishte edhe më hapëse. Megjithëse shumë nuk jetojnë më ashtu siç jetojnë paraardhësit e tyre, grupi që takova më priti me krahë hapur, ndau kulturën e tyre dhe madje më mësoi se si të flas me gjuhën e tyre unike të klikimit!
Ata performuan valle tradicionale, të veshur me veshje tradicionale dhe më treguan pjesë të trashëgimisë së tyre të jashtëzakonshme. Edhe pse bota moderne ndryshon gjithçka rreth tyre, njerëzit San po e mbajnë identitetin e tyre gjallë.
Jeta e çmendur e fshatit në Afrikë, njihuni me gruan tonë të 5-të dhe sekretin e saj tronditës të djathit të devesë! (Dokumentar i plotë)
Krijoni Kontakt