Nicole Shanahan përshkruan zgjimin e saj të vrazhdë me lidhjen e madhe farmaceutikë-autizëm

nga Kelen McBreen

25 mars 2025

"Ky është sekreti më i madh që Big Pharma është përpjekur të mbajë nga ne," thotë ish-kandidati Robert F. Kennedy Jr.

Emri:  Screenshot 2025-03-29 at 2.53.15 AM.jpg

Shikime: 26

Madhësia:  30.0 KB
Kredia e imazhit: pamje nga ekrani i breitbart

Ish-komandantja e Robert F. Kennedy Jr., Nicole Shanahan, i tha së fundmi Breitbart News Network se si fëmija i saj u diagnostikua me autizëm e çoi atë në një vrimë lepuri që i hapi sytë ndaj lidhjes shqetësuese midis çrregullimit dhe Big Pharma.

Ish-gruaja e bashkëthemeluesit të Google, Sergey Brin, përshkroi një bisedë që kishte me një neurolog, i cili tregoi se si "bihevioristët kanë marrë përsipër fushën e autizmit".

Duke folur për bisedën e saj me neurologun, Shanahan tha: "Ai shkon, bihevioristët kanë marrë përsipër fushën e autizmit. Është biomjekësore. Neurologë si unë që përpiqen të nxjerrin punën tonë dhe thonë se diçka po ndodh nga ana biomjekësore me këta fëmijë, të gjithë jemi të censuruar, nuk marrim fonde, qeveria na i injoron plotësisht fëmijët dhe nevojat mjekësore të tyre."

Bihevioristët nga Qendra e Autizmit në Stanford, Qendrat e Sjelljes së Veprimit (ABA) dhe Trajtimi i Përgjigjeve Pivotal (PRT) më pas u përpoqën ta bindin Shanahanin që t'i ndihmonte ata të merrnin grante qeveritare.

"Unë thjesht po përpiqem të marr mbështetjen e vajzës sime dhe njerëzit kanë filluar të mbledhin fonde prej saj," tha ajo. "Ata thonë se unë do t'ju ndihmoj me këtë, por unë do t'ju dërgoj një kërkesë për grant."

“Bihevioristët janë shumë agresivë në mbrojtjen e narrativës së tyre… se autizmi është një diagnozë klinike DSM-5, është një sëmundje mendore me të cilën keni lindur ose që e zhvilloni, është një sëmundje zhvillimore si paranoja,” shpjegoi Shanahan.

Ndërkohë, vajza e saj “po tregonte shenja të vërteta të çështjeve mjekësore, si dhimbje të bërtitura, paaftësi për të kontrolluar krahët, kafshuar veten”, theksoi ish-kandidatja për nënpresidente, duke shtuar, “ajo në fakt nuk mund të flasë”.

Duke arritur te lidhja e Big Pharma, Shanahan tha se sapo e dinte se fëmija i saj nuk vuante nga "thjesht paranoja dhe ankthi", ajo mbeti e pyetur nëse diçka mund të kishte shkaktuar apo përkeqësuar gjendjen mjekësore.

"Kjo është ajo ku gjërat bëhen vërtet të rrezikshme," i tha ajo Breitbart. "Ky është vendi ku njerëzit anulohen. Ky është sekreti më i madh që Big Pharma është përpjekur të mbajë nga ne ... ndoshta ka diçka që po ndodh me vaksinat ose me ilaçet ose në mjedisin tonë ose sëmundje të patrajtuara që rezultojnë në një diagnozë të autizmit."

Në këtë pikë në kërkimin e saj për përgjigje, nëna e shqetësuar gërmoi në hulumtimin e RFK Jr. dhe dëgjoi dëshmitë e prindërve dhe mjekëve të tjerë, të cilët janë heshtur për përpjekjen për të folur rreth shkaqeve të mundshme të autizmit.

Përfundimisht, Shanahan i tha vetes, "Zot i madh, ky është mbulimi më i madh në jetën time dhe disi jam në mes të të gjithave. Dhe, e gjeta veten të martuar me djalin që filloi kompaninë që censuron të gjithë këta njerëz."

Burimi: InfoWars