Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 19-05-2025 më 00:53
Kush e di sa i është bërë qejfi gruas së tij Lindës, kur e pa burrin e saj t'i ulet në gjunjë, për herë të dytë, kryeministres italiane Meloni.
Nga ana tjetër, presidenti francez Makron u nxeh keq kur e pa videon nga Dubai:
"Kur e ftoj të vijë në Paris, asnjëherë nuk më është ulur në gjunjë siç iu ul kësaj!"
Albo
Kryeplaku (18-01-2025)
..............
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 18-01-2025 më 19:40
Lum ne që e kemi kryeministër 😂😂🤣🤣🤣😆😆😆😆
Kryeministri ynë Edi Rama i gjunjëzohet kryeministres italiane Meloni në Tiranë dy ditë më parë:
Do ishte akoma më speciale, po ta kishte edhe gruan e tij Linda në krah kur bëri gjunjëzimin.
Albo
Po patjeter, Rama i eshte mirenjohes Italise per numrin e larte te emigranteve qe ka mbajtur prej vitit 1991, por mesa duket i keni harruar vaporat plot ne Durres dhe Vlore dhe pritjen qe na ka bere.
Kohet e fundit njohu dhe pensionet e emigranteve.
Eshte nje marredhenie e gjate me Italine me perfitime te pallogaritshme, ku qindra mijera familje shqiptare permiresuan thelbesisht jetesen e tyre.
Eshte gjest simbolik mirenjohje, jo poshterim
Duaje te afermin tend si veten
Mirë e ke ti Ilia. Sipas llogjikës tënde, meqë kemi më shumë emigrantë shqiptarë që jetojnë në Greqi se në Itali, i bie që kur të eci Micotaqisi në tapetin e kuq, Rama t'i shtrihet në kurriz fare e t'i thotë, shkel mbi barkun tim, se Greqia mban 1/4 e gjithë popullsisë shqiptare në këto 30 vjet.
Ore Ilia, sikur nuk i erdhi mirë të majtëve italianë kjo sjellja e Ramës se Melonin e kemi të djathtë e jo të majtë. Pse desh na e zuri me shpulla Ramën ky ish-kryeministri italian?
Apo nuk ua kish bërë gati shiritin e kokainës miqve në Tiranë dhe këta na e zunë kryeministrin tonë që mezi e kemi nga faqet?
Albo
Krijoni Kontakt