“Mehmet Loci e shajke Shqipërinë, Enver Hoxhën”, Selmanaj; Më thojke Jugosllavia është...
“Mehmet Loci e shajke Shqipërinë, Enver Hoxhën”, Selmanaj; Më thojke Jugosllavia është...
Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 24-08-2024 më 13:15
“Dorë e serbit nuk më ka prekë, çdo torturë e kanë bërë udbashët shqiptarë”, Basri Musmurati...
“Pas burgut i takova udbashët shqiptar”, Maqastena: Ai u çu doli menjëherë, i thash: Njerëzit...
RRËNQETHËSE/ U arrestua 16 vjeçare, Naime Maqestena rrëfen torturat nga UDB-ashët -
RRËFIM I PADËGJUAR/ Me lot në sy, Fexhirije Shala tregon UDB-ashët që e torturuan në burg
SHOKUESE/ Nimon Krasniqi tregon emrat e UDB-ashëve shqiptarë që e torturuan në burg -
SHOKUESE/“Kam pasur gjakderdhje të brendshme nga goditjet"- Januz Januzaj përballë UDB-së
DRITHËRUESE/ "Me rreh kalin sikur atë, kish cof moti”, Bajrush Xhemajli përballë UDB-së/
TMERRUESE/ "Familja nuk e kanë ditë a jam gjallë". Rasim Selmanaj përball udbashëve/ Debat Plus
koment
Si asht e mundur ne ket kohe qe Mehmet Loci te jet veteran lufe. A nuk asht turp, udbashi famëkeq te jet veteran. Ku asht shteti i jon që i len ende këto ndytësira të veprojn. Domosdoshmerisht duhet të krijohet ligji i Lustracionit.!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 24-08-2024 më 13:02
SHOKUESE/“E kam lakmuar vdekjen”, Si arriti Enver Dugolli t’i rezistojë udbashëve?
Krijoni Kontakt